Lenge siden sist

Torsdag kommer Comet på besøk til CC Amfi. Det blir første gang på 14 år og åtte måneder! Den gang vant Storhamar 6-2 og de eneste av dagens tropp som var med i kampen var Andreas Hjelm og assistenttrener Mattias Livf. Han noterte seg forøvrig for både mål og assist denne kvelden.

Lærer for hver kamp

Comet ble klare for EHL etter at MS måtte kaste kortene i sommer. De har snudd seg rundt og forberedt seg på spill i en høyere divisjon på rekordtid. Det har naturlig nok gått litt trått i starten for haldenserne. De har en seier under beltet etter at Ringerike ble slått i andre runde. Mot lag av høyere kvalitet har det gått tyngre, blant annet med stortap mot naboene Stjernen og Sparta. Senest søndag måtte imidlertid Lillehammer virkelig jobbe for 2-1 i grensebyen, så de kommer til Hamar med en ålreit opplevelse.

Selvtilliten på topp

Med ni poeng forrige uke er Storhamar i god rute og går til hver kamp med selvtillit. Del for del har spillet begynt å sitte. Overtallskoden har blitt knekt, målene har begynt å flyte på i større grad og defensivt, spesielt i undertall har man tettet bra til. Med mange nye relasjoner som skal bygges pleier det å ta litt tid, men de gule og blå virker å ha fått sving på dette i rekordfart.

Unngå bananskall

Det har imidlertid gått litt trått mot lagene nedover på tabellen og det eneste tapet kom nettopp mot nyopprykkede Lørenskog. Også mot Ringerike tok det litt tid før man fikk sving på det, så det er noe man søker å bedre her. Det er om å gjøre å være påskrudd fra start og ikke la motstanderen få noe å bygge på. Da gjelder det at fokuset ligger på en kamp av gangen og at ikke tankene er på neste kamp før denne er unnagjort.

Pucken droppes 18.30 og billetter finner du som vanlig i appen! Hockey er best live, så da ses vi vel da?