Litt ekstra spesielt

Lørdag blir spesiell på så mange måter. Klassiker, toppmatch og alt tilbehøret. For tre spillere blir det ekstra spesielt!

Sist de to lagene barket sammen spilte Villiam Strøm, Stefan Espeland og Andreas Martinsen i blått og rødt. Nå spiller de i gult og blått for første gang mot gamle kamerater. Det er med å gjøre en spesiell kamp litt ekstra spesiell!

VIF er i rute

Vålerenga var på stigende kurs hos ekspertene allerede inn mot seriestart og har levert også når alvoret tok til. På de seks første seriekampene er det bare bortekampen mot Stavanger de ikke har fått med seg poeng fra. Der kan det i tillegg argumenteres med at de hadde uflaks. Mathis Olimb har vist gammel storhet, Mika Partanen og Tommi Taimi har også vært på gammelt nivå og virkelig dratt lasset for Oslo-klubben. Publikum har også vist å sette pris på det som har blitt vist, så det svinger litt rundt dem igjen nå. Som en vis Hamar-mann en gang sa: Hockey er morsommere når VIF er gode!

Bygd for det her

Reisen til Storhamar har vært ganske lik VIF sin så langt. De gikk rett nok på ei mine mot Lørenskog, men har ellers føyset unna seg all motstand. De ser kanskje ikke ut som konger mot lagene nedover på tabellen, men mot de som har ambisjoner i toppen har det sett veldig bra ut så langt. Med et tungt og rutinert lag er de rigget for denne type kamper. Det vil kreve det beste fra alle, full konsentrasjon hele vegen og ikke minst disiplin. Tenning og motivasjon trenger ingen å nevne på, det kommer av seg selv her!

Publikum en faktor

Alle spillere vi snakker med er enige om en ting: Mætt fjøs er en ekstra boost, ja nærmest en ekstra spiller når det røyner på. Det er et ess denne klubben har i ermet som få andre kan konkurrere med. Lørdag er det duket igjen og selvsagt møteplikt for familien. En god seriestart kan bli enda bedre og DU kan hjelpe!

Pucken droppes 18.30 og vi har fremdeles billetter igjen. Alle skal få sett, nå kjører vi!