Lørdag smeller det igjen!

Toppkamp mot Stavanger, lørdag kveld og godt drag. Det er disse dagene vi lever for!

Nummer to møter nummer tre, en sterk rivalisering skal få et nytt kapittel. Det står om mer enn bare poeng og tabellposisjon i det som kalles den moderne klassikeren. Billettsalget går godt og vi kan by på servering av alle slag i tillegg!

Oilers i storform

Etter å ha hakket litt den siste tida har det løsnet skikkelig for de regjerende norgesmesterne denne uka. Tirsdag ble 1-3 til 6-3 hjemme mot Vålerenga etter en utrolig tredjeperiode, mens fjerdeplasserte Sparta ble feid vekk med 6-1 torsdag. Laget har fått tilbake viktige folk fra skade og har begynt å finne formen som har gjort de til mestere de siste sesongene. De vil nok også føle at det er på tide å få noe mot Storhamar etter to tap på to forsøk hittil!

I riktig retning

Heller ikke Storhamar fikk den beste starten etter oppholdet, men går sakte men sikkert i riktig retning. Etter en svak start på torsdag viste laget moral, styrke og hva som bor i dem og snudde 0-2 til 4-3-seier. Her vil det kreves 60 gode minutter for å få med seg noe, men det er de klar over også. Toppkampene, med unntak av VIF borte før pausa, har vært lagets beste denne høsten!

Ekstra viktige toppkamper

Mønsteret denne høsten har vært at lagene på topp tre for det aller meste slår lagene fra fjerdeplass og nedover. Dermed blir de interne resultatene viktigere og antakelig det som avgjør rekkefølgen mellom dem til slutt. Kampene mellom Storhamar, Stavanger og Vålerenga vil på den måten være små «seriefinaler» hver gang!

Pucken droppes 18.30 og vi har billetter til alle som vil! Ta en tur i appen nå og sørg for å få best mulig plass!

Etter kampen kan du møte Martin Rønnild og Samuel Solem i fanzone!