Må ikke glemmes

Med storkamper på rekke og rad blir det viktig å ikke «glemme» Ringerike oppi det hele. Det står om tre viktige poeng også der!

Fra toppoppgjør i DNB Arena på lørdag til Hockey Classic denne lørdagen. Det er ei pølse med mange rosiner i. I mellom der skal det imidlertid spilles en kamp som ikke har så mye oppmerksomhet. Det blir topp mot bunn i Schjongshallen torsdag kveld og fokuset må være på der også!

Tung start

Om man slår sammen de to lagenes poengfangst får man eksakt 100 prosent uttelling totalt. Storhamar har gitt bort fire poeng, Ringerike har samlet fire poeng til sammen. Ikke helt uventet er det forskjellen på topp og bunn. Panternes utfordrende oppkjøring er godt dokumentert og har selvfølgelig preget starten deres også. Nå er de imidlertid godt i gang i egen hall igjen og har vist at de kan bite fra seg der. Det fikk Stjernen føle da de reiste hjem med 3-1-tap. Vålerenga ble nesten hentet inn tross 3-0-ledelse og Stavanger fikk kjempe for 3-1-seieren sin nylig. Heroiske innsatser her til tross, det er mot kollegene nederst på tabellen det har sviktet for dem. Tre kamper mot Comet og Lørenskog har budt på like mange tap. Det haster litt med poengene om de skal ha muligheter på sluttspill.

En god gjennomkjøring

Det går så det griner for Petter Thoresens mannskap denne høsten. Seier følger seier, solid og effektivt. Ikke alltid dønn imponerende, men rutinert og trygt. Det er selvfølgelig en helt herlig energi og selvtillit i slikt. «Alle» er enige om at dette skal være tre greie poeng på en veg med langt større utfordringer. De har imidlertid ikke helt klart å ta fram storspillet og avgjøre tidlig mot lagene nedover på tabellen hittil. Med kampoppsettet slik det er ønsker nok treneren at det skal ordne seg uten for mye om og men her.

En herlig tid!

Det er en nydelig tid å følge Storhamar i. En av de bedre serieåpningene er levert og leveres fremdeles. Høydepunktene står i kø og man går rundt med en konstant hockey-kiling i magen! Spillerne er naturlig nok også glade og fornøyde om dagen, men for dem gjelder det å ikke bli for fornøyde. Det må omstilles til hver kamp og ikke komme inn på ei skøyte i disse her. Det er fort sånne ting som avgjør viktige plasser til slutt!

Pucken droppes klokken 18.30 i Schjongshallen og vi oppfordrer selvfølgelig alle til å ta turen over Lygna for å støtte gutta. Om det ikke er mulig så ser du selvsagt kampen på TV2 Play!