Må trykke til igjen

Tross seier mot Frisk var ingen spesielt godt fornøyde. Lørdag står Stjernen for tur, da må det trykkes til igjen!

Den første runden er unnagjort og Storhamar tok åtte av ni trepoengere. Det betyr serieledelse og godstemning på tabellen. Prestasjonene har imidlertid svingt litt og det er noe man vil prøve å få orden på raskest mulig, gjerne allerede i Fredrikstad på lørdag!

Annenhver gang

Stjernen har gått seg inn i et mønster med seier og tap annenhver gang for tida. Etter et overraskende tap mot Ringerike på søndag slo de røde tilbake på hjemmebane mot Sparta og vant 3-2 på tirsdag. Noe av det kan nok tilskrives hjemmeformen. Fredrikstad-laget har nemlig bare spilt tre hjemmekamper hittil, men til gjengjeld har de full pott på egen is! Som vanlig må Storhamar være obs på førsterekka deres med JJ Piccinich og Austin Cangelosi i spissen. De kan straffe alle hardt og har også vært en plage tidligere.

Opp ett hakk

En kan ikke klage med 21 av 24 mulige poeng og serieledelse. Likevel var det ikke så mange fornøyde ansikter å se etter 2-0 over et skadeskutt Frisk torsdag. Prestasjonen var ikke god nok, ei heller produksjonen. Trener Petter Thoresen påpekte at en god prestasjon litt for ofte blir fulgt av en som ikke er så god. Med andre ord kanskje litt som Stjernen, men man har likevel klart å få med seg poengene. For å bli et skikkelig maskinlag som utfordrer skikkelig om titlene må det være godt og jevnt nivå kamp ut og kamp inn. Det vet Thoresen og påpeker det.

Jevnt i Fredrikstad

Det ble jevnt da lagene møttes på Hamar i serieåpningen. Den gang stakk Storhamar av med seieren 3-2. Enda jevnere var det i Stjernehallen forrige sesong. Da gikk nemlig to av tre oppgjør mellom lagene hele vegen til straffer! Storhamar knep begge til slutt. Det er nok ikke umulig at det blir noe av det samme igjen, da blir det viktig å forvalte sjansene sine godt og gi seg sjøl en god sjanse til å vinne!

Pucken droppes 16.00 og om du ikke tar turen sørover kan du se kampen på TV2 Sport 2 eller TV2 play!