Mer moro på lørdag?

Storhamar har funnet frem de offensive danseskoa i det siste. Fortsetter de på lørdag? Du kan se selv til halv pris!

Bare Vålerenga har scoret flere mål enn Storhamar de siste 10 kampene. Snittet ligger på 5,1 scoringer per kamp for de gule og blå i denne perioden. Torsdag ble det 11 fulltreffere og masse show på Lørenskog. Klarer gutta å snu hodene og kjøre på med mer her?

Uberegnelige pantere

Det er ikke helt lett å vite hva man får når man møter Ringerike. De siste fem kampene har budt på seire mot Lillehammer og Comet, knepent tap mot Stavanger – hvor man bare var et par minutter fra poeng, men også braktap 2-9 mot Sparta torsdag og nylig et uheldig 4-5-nederlag mot sluttspillrival Lørenskog. Det går gjerne litt på hjemmebane-fordelen for de svarte og gule. 11 av de 14 poengene de har sanket har kommet i Schjongshallen. De tre øvrige har kommet i overtidstap på borteis. Et godt tips er imidlertid å holde seg unna utvisningsboksen. Martin Boork har nemlig drillet inn et solid powerplay hos gutta sine som er fjerde best i uttelling i ligaen!

Begynner på null igjen

Det var mange som koste seg verre på Romerike torsdag. Ingen mer enn Peter Quenneville som bokførte pene seks poeng. Flere andre fikk sin første nettkjenning på ei stund og bygde selvtillit. Som alle andre kamper starter det på null også her og det er en jobb som må gjøres. Dermed må også hodene tilbake på null og showet må legges på hylla når pucken droppes. Sist Ringerike kom på besøk ble det nemlig litt trøbbel, selv om det gikk nokså greit til slutt. Trener Thoresen er nok godt fornøyd med produksjonen om dagen, men skulle helt sikkert gjerne hatt litt færre baklengs. Det vil trolig være et fokus her med toppkamp mot VIF rett rundt hjørnet!

Husk halv pris lørdag!

Storhamar byr på juleglede i mange former. Lørdag er det i form av rabatterte billetter i samarbeid med Kiwi! Når du bestiller i appen klikker du på den gule rabattkode-knappen når du skal betale og legger inn koden kiwi (små bokstaver) og femti prosent av summen slås av!

Da er det vel ikke noe å lure på da? Pucken slippes 16.00 dørene (og barene) åpner en time før! Ta en tur i appen nå og skaff deg din billett til halv pris!