Mesterne skal feires!

Det er snart to uker sida at seriegullet var i boks for Storhamar. Torsdag blir det ny fest i CC Amfi da pokal og medaljer skal deles ut. Før forbundsrepresentanten skal gjøre runden sin med medaljer og håndtrykk blir det forsmak på en ikke helt usannsynlig kvartfinale!

Sluttspillklare

De fleste ekspertene tippet Lørenskog helt i bunnen av serien tilbake i september. De var helt enkelt ikke gode nok og hadde ikke ressursene til å bygge et lag som kunne true sluttspillplassene mente man. Det unge mannskapet under Niklas Andresens kyndige ledelse har imidlertid blitt en av sesongens solskinnshistorier. De tok tidlig grep om sluttspillplassen og sikret den matematisk forrige uke! De har vist seg som et verdig sluttspill-lag og har med sin gode defensive organisering og uredde offensiv klart å plage langt fler enn lagene rundt seg på tabellen. I de seneste ukene har de for eksempel vært svært nære å få med seg noe både mot Stavanger og Vålerenga. Denne kvelden vil de nok vise seg fram litt ekstra for å få Storhamar-ledelsen til å tenke seg litt om når kvartfinalevalget skal tas.

Vil avslutte med stil

Selv om mesterskapet lenge har vært klart har ikke Storhamar sluppet foten av gassen. Den gled litt av i halve kampen mot Frisk, men da de først fikk den på plass igjen var de tilbake til sitt sanne jeg og snudde. Selvfølgelig vil de igjen gjøre sitt beste for å underholde det som nok en gang tegner til å bli en festkveld i CC Amfi! Det er ingenting som som er så trist som å skulle juble for medaljer og pokaler etter et tap. Det prøvde vi nemlig sist og det var ikke for mange glade ansikter på lagbildet etter 0-3 hjemme mot Sparta! Som ekstra motivasjon står det om å gå gjennom serien uten hjemmetap og gjøre poengrekorden man allerede har satt til mest mulig uslåelig!

Samme pris som i 1993!

Vi vil gjerne ha en så festlig ramme som mulig rundt denne kampen og gjør billettene ekstra tilgjengelige. Du kan være med på festen for kun 75 kroner. Det var det det kostet å gå på kamp tilbake i 1993 da Storhamar vant seriegull for første gang! Mange har allerede slått til på tilbudet, men det er fremdeles gode plasser igjen, så det er bare å henge seg på!

Pucken droppes klokka 18.30. Arenaen med alle fasiliteter åpner en time før. Det er bare å finne fram appen om du ikke allerede har gjort det!