Mindre hall, samme følelse

For tre uker sida var 10 300 tilskuere vitne til at Martin Johnsen ble helt i det mjøsderbyet i gedigne Håkons Hall. Torsdag blir det mer hverdag rundt foreteelsene, men det er fremdeles bare en ting som gjelder: Å slå naboen!

En tung periode

I de fire kampene som har gått siden Hockey Classic, og dermed siste møte mellom lagene, har Lillehammer nok følt på en liten backlash. En seier (på straffer) og tre tap (ett på sudden) er fasiten for de røde og blå etter møter med Oilers, Lørenskog, Ringerike og Sparta. Høstens store overraskelse har fått kjenne litt mer på hverdagen. Et nytt derby er kanskje akkurat hva de trenger nå. L.I.K. har det med å heve seg til disse møtene og gi storebror hard kamp. Vi tipper revansjelysten er stor og ingenting smaker bedre i OL-byen enn å gi de gule og blå en smell.

Åpent i toppen

Det har ikke gått på skinner for Storhamar i det siste heller. De har for det meste funnet måter å vinne på, men det har lugget en del på veien dit. Med derbyklare døler på andre siden av rødlinja må det skrus opp litt til. Med en svært jevn tabelltopp er det om å gjøre å ikke gå på noen bananskall underveis. Dette blir et oppgjør hvor det gjelder å stille forberedt og gjøre jobben helt inn, uten tanker på toppmatch på lørdag.

Ofte bedre borte

I de senere sesongene har Storhamar faktisk hatt bedre hell mot naboen på borteis enn på egen. Forrige sesong kom to av tre seire i Eidsiva Arena. Det blir interessant å se om den trenden holder i seg også her.

Kampstart er 18.30. SSU setter opp busser som vanlig og det er jo fort litt triveligere enn å kjøre sjøl! Om du ikke har mulighet til å ta turen er det TV2 Sport 2 eller TV2 Play som er løsningen!