– Mye selvtillit i spillergruppa

Eirik Salsten ble av den lokale juryen kåret til Storhamars beste i målkalaset mot Lørenskog. To scoringer og en assist ble det på nummer 17.

Lett match

– Gratulerer med seieren, Eirik, dette ble lett match?

– Ja, det ble jo det. Vi var veldig påskrudde fra start av i denne matchen, og det var også noe vi hadde pratet om før matchen at vi skulle være. Det er mye morsommere å spille mot de litt svakere lagene da det glir bra, og vi har en god flyt. Vi har jo tapt mot Lørenskog en gang tidligere i sesongen, så vi kan ikke ta noen hvileskjær mot dem. I kveld fikk vi mye tid og rom, og med 4-0 etter 1. periode tar vi nerven ut av matchen relativt tidlig, også blir det litt cruisekontroll resten av matchen. Nå har vi nesten ikke tapt kamper denne sesongen heller, så det er ei spillergruppe som har mye selvtillit.

Pølsefest

– Det var 9-0 etter to perioder, tenker dere på å score det tiende, og få tosifret på måltavla?

– Vi pratet faktisk om det i andre pause, at den som scoret mål nummer 10 måtte spandere pølsefest på hele laget. Mulig det var derfor den tiende scoringen satt så langt inne, at gutta syntes det ble dyrt. Nå satte til slutt Berglund inn nummer 10, så da blir det pølsefest som han da spanderer på oss, ler Eirik Salsten.

– Da det er sagt, så synes jeg Lørenskog forsvarte seg veldig bra i 3. periode. De hadde nok snakket om å unngå tosifret tap, for de dekket mange skudd, og Haugum sto også bra bakerst.

– Nå vant Vålerenga mot Oilers i kveld, hvordan ser du kampen om seriemesterskapet?

– Det ser ut som det blir stående mellom Vålerenga og oss. Nå har vi fått ei god luke ned til Oilers. Som nevnt har vi mye selvtillit i spillergruppa, så vi får håpe vi klarer å holde oss foran Vålerenga.

– Det ble to scoringer på deg i kveld, bare noen få ord om dem til slutt?

– Den første var jo i undertall. Da får jeg en veldig bra pasning fra Patrick, og prøvde å sette den mellom beina på keeperen, det fungerte jo bra. På den andre får jeg pasning fra Quenneville. Jeg prøver å skjule skuddet mitt med å bruke deres back som skydd, og den pucken gikk også mellom beina på keeperen. At en scorer mål er liksom en bekreftelse på at en spiller bra, så det var gøy at det ble to scoringer i kveld, avslutter Eirik Salsten.