Nå er det avansement som gjelder

Storhamar skaffet seg matchball hjemme i CC Amfi i den tredje kvartfinalen. Det har ikke vært vakkert hele vegen, men man er likevel i god rute til å ta raskeste veg til semifinale. Det er også hovedfokuset foran den fjerde kampen på Lørenskog: Seier og lang pause før semi!

Må vinne!

For Lørenskog er utgangspunktet greit: Vinn eller forsvinn! Romerikingene har lyktes i å plage Storhamar i lange perioder, men ikke fått det omsatt i tellende resultat. De har gjerne startet matchene friskt, men falt litt av i avgjørende øyeblikk mot slutten av kampene. Sist ledet de 2-0 på egen is, men tapte 3-2. Også på Hamar var de med i leken lenge, men ble fragått i tredje periode. Her trenger de både en god start og å holde på det helt inn for å ikke få sommerferie. Se opp for et hjemmelag som kommer til å gjøre alt de kan for å forlenge sesongen med i hvertfall to dager og få en skalp i beltet!

Vil ha helgefri!

I tillegg til den åpenbare motivasjonen ved å gå videre er det en ting til som teller for Storhamar-gutta: Fri i palmehelga! I sesongens travleste periode er det en luksus som betyr litt og noe som ble nevnt i flere intervjuer etter seieren på tirsdag. De spilte seg opp i den kampen og avsluttet på en god måte, det er noe de nok vil prøve å ta med seg over til kamp fire. I de to siste kampene har Lørenskog fått det første målet, begge gangene har det holdt seg jevnt lenge. Da Storhamar scoret først i den første kampen fikk de en lettere reise, så det første målet vil være viktig her!

Mye kan avgjøres

Hele tre av fire kvartfinaleserier vil kunne avgjøres denne torsdagskvelden. Stavanger leder 3-0 over Lillehammer, Vålerenga leder 3-0 mot Stjernen i tillegg til dette oppgjøret. Dermed vil samtlige medaljelag prøve å sørge for å komme seg raskest mulig videre til semifinale og få helga fri!

Puckdropp i Lørenskog ishall er klokka 19.00. SSU setter opp busser, så det er bare å henge på der! Om du ikke får tid til å ta turen kan du selvsagt se kampen på TV2 Play!