Nå smeller det!

All ære til Lørenskog som ga god fight i kvartfinalen, men det er her det starter på ordentlig! To lag som har muligheter til å hente pokalen barker i hopes i en fight som kan strekke seg til sju kamper. Lørdag slippes pucken i CC Amfi for første semifinale og vi er endelig i gang. Det kommer til å smelle på direkten!

Har historikken

Vi har sett det før, ja kjent det på kroppen også. Et Frisk som har hevet seg fra en svak start og kommet sterkt inn mot sluttspill og gått hele vegen som underdog. Serieavslutningen viste at de var på gang, kvartfinalen bekreftet det. 4-1 over fjerdeplasserte Sparta uten altfor store problemer var et styrketegn. Roy Johansens gutter er gjerrige og slipper inn lite mål, de er fysiske og liker å komme under huden på motstanderne. I den siste serierunden lyktes de til gagns og viste at de kunne vinne på Hamar også, så de vil komme med både selvtillit og en plan de trur på!

Nystart

Siden seriegullet ble sikret for en måneds tid sida har Storhamar gått litt på cruisekontroll. De har, med det ene unntaket, vunnet og vunnet, men kanskje ikke kommet inn på det helt rå toppnivået som de hadde de første par månedene av året. Kvartfinalen gikk greit, men det var ikke full tenning hele vegen. Nå må den tenninga på igjen og brenneren skrus opp på maks. Motivasjonen kommer av seg sjøl og det handler om å kanalisere den på samme gode måte som i serien. I 2018 ble semifinalen mot Frisk det tøffeste i sluttspillet, det blir tøft også denne gangen!

Skrik deg hes!

Hjemmebanefordelen er en stor forse for Storhamar. Ikke minst takket være et fantastisk publikum som virkelig utgjør en forskjell for laget. Derfor trenger vi hver og en av dere på sin aller beste form for å få maks ut av den fordelen. Gutta er klare, det håper vi Storhamarfamilien forøvrig også er! Ta turen ned fra hytta og vær med fra første dropp. Dette blir heftig og vi trenger dere alle sammen! Og, du, husk at gult ikke bare er påskens farge, det er sluttspillet også! Kle deg i det peneste gule og blå du har og kom!

Pucken slippes klokka 16.00, hallen og alle fasiliteter åpner en time før. Billetter finner du i appen som vanlig. Da ses vi da?