Naboen kommer på julebesøk

En liten fest med naboen hører jula til. I år er det altså Storhamar som er vertskapet, men hvor gemyttelig det blir gjenstår å se. Begge lag har et brennende ønske om å ta med seg tre poeng inn i det nye året og det har jo en tendens til å bli litt hett i disse naboduellene. Vi håper å ikke bare se naboen, men hele regionen på lørdag. Nå fyller vi fjøset og tar en heidundrande romjulsfest!

Henter fram noe ekstra mot SIL

Det må sies å ha gått litt trått for Lillehammer i det siste. Laget som var den store overraskelsen på høsten har møtt hverdagen og etterhvert plassert seg rundt der ekspertene så for seg på forhånd. De har heng på femteplassen, men har slitt med å ta poeng mot lagene foran seg på tabellen. Torsdag ble det 3-6 hjemme mot Sparta etter at de hadde ledet 2-0 til pause. Kampene mot Storhamar har imidlertid vært jevne hele vegen. De har et ekstra gir til disse kampene og steller nesten alltid til litt trøbbel for våre menn. Se opp for et Lillehammer som vil kjempe til siste mann!

En festaften

Storhamar finner måter å vinne på, så også i Fredrikstad på torsdag. Gutta vil nok ikke være helt fornøyd med «bare» to poeng fra en kamp der de dominerte stort, men misset drøssevis av sjanser. Det vil være en motivasjon og en skjerping foran denne kampen. Derbyet er en festkveld for alle involverte og denne sesongen har Storhamar vært gode på festkvelder. Som i Håkons hall for to måneder siden da de ødela festen for Lillehammer. Der var rammen rundt elektrisk, nå skal vi vise hvordan det kan se ut på Hamar! Der ligger publikums oppgave og med den unike støtten som finnes her skal gutta nok finne ekstra krefter for å dra det over streken!

Praktisk info

Når man byr inn til fest må man selvsagt legge til rette for at folk skal kose seg. Derfor åpner vi Iskroa allerede 13.30 (hallen åpner en time før som vanlig). Det vil være en liten ekstrapremie i lotteriet også: Ei signert drakt fra Peter Quenneville! Vi har merket stor pågang på billettsalget, så om du vil ha sitteplass må du henge frampå og kjøpe fortest mulig. Alle som vil skal selvsagt få sett kampen!

Pucken droppes 16.00, da ses vi vel da?