Neste stopp: Hønefoss

Torsdag går turen over Lygna til Hønefoss for Storhamar-gutta. Målet er som vanlig tre poeng, men motstander Ringerike har vist seg å være vanskeligere å møte enn tabellposisjonen skulle tilsi.

Kampen om sluttspill

For Ringerike står alt om den siste sluttspillplassen. I skrivende stund har de sju poeng opp dit og trenger hvert eneste poeng de kan få med seg for å nå den. De gjorde et innhogg i romjula laget de jakter, Lørenskog, ble slått hjemme i Schjongshallen. Den triumfen ble imidlertid litt ødelagt av hjemmetap mot Comet på nyåret. Det har, som tidligere nevnt, vært en tøff sesong for panterne. De har ofte hatt nokså jevne resultater mot mange, men slitt med å få med seg poengene. Da de var på Hamar før jul holdt de tett hjemover, men med bare ett mål framover ble det vanskelig. Det har vært historien for laget som scorer nest færrest mål i ligaen litt for ofte.

Storhamar på glid

Ja, det må en jo kunne si på bakgrunn av 13 strake seire, men ikke bare. På nyåret har Storhamar lagt inn et nytt gir og sett bedre ut enn på lenge rent spillemessig. På de to kampene mot Stavanger og Lørenskog ble det 14 mål framover og kun ett i mot og ikke minst bare 23 skudd mot til sammen! En fin utvikling etter noen rufsete kamper rundt jul og med tanke på at avgjørelsen av seriespillet ikke er altfor langt unna. Innstillinga og konsentrasjonen fra disse kampene må bli med videre. Selvtilliten i gruppa er stor, men det gjelder å aldri blir fornøyd eller tro at noe går av seg sjøl.

Sterke borte

Storhamars hjemmeform kan ikke sies å være noe annet enn upåklagelig. Ikke et eneste tap og kun fire poeng avgitt er vanskelig å utsette noe på. Likevel kan det sies at borteformen er vel så imponerende: 13 seire på 15 forsøk og sju poeng fler enn noen andre på tur er sterke tall og en sterkt medvirkende årsak til at laget ligger godt plassert på toppen av tabellen!

Kampstart her er 18.30 og om du ikke blir med SSU på tur (bussen går og det er plasser igjen) så ser du selvsagt kampen på TV2 Play! Vil du gjøre en liten anledning ut av det anbefaler vi å ta en tur på O’Leary’s som selvsagt viser alle bortekampene!