Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Neste stopp: Hønefoss

Den travle hockeyuka ruller videre i morgen. Da går turen over Lygna til møte med Ringerike.

Ulik oppladning

Storhamar og Ringerike kommer fra ganske vidt forskjellige kamper. Mens hamargutta kjørte over Grüner og vant hele 8-1 på egen is ble det langt tightere for panterne. Etter 60 minutter i Sarpsborg hadde de 0-0, før Sparta til slutt avgjorde i overtid.

Variabel start

Torsdagens motstander er av de fleste tippet til å måtte kjempe om den siste sluttspillplassen, fortrinnsvis mot Grüner og MS. Det var derfor gledelig for dem at de startet sesongen med 4-1-seier hjemme mot førstnevnte, men mer oppsiktsvekkende med 0-7-tap i Garasjen. At de til slutt kriget med seg poeng, og ikke minst holdt nulleni ordinær tid i Sparta Amfi balanserte ut det hele.

Slet forrige sesong

Storhamar slo fint tilbake etter to strake tap og fikk offensiven til å gli godt mot Grüner tirsdag. Alle fire rekkene produserte og med litt mer konsentrasjon i andre halvdel av kampen kunne det blitt enda flere mål. Her skal de opp mot et lag og ut på en arena som har gitt de problemer før. Forrige sesong var ikke panterne fra Ringerike snauere enn at de vant tre av fem oppgjør mot SIL. Ved forrige anledning før det måtte de gule og blå ha overtid i to av tre oppgjør i Schjongshallen.

Fortsette i samme spor

Med unntak av kampen i Stavanger, hvor det kladdet litt, har Storhamar trommet på offensivt. Det blir nok løsningen også her. Hjemmelaget er vanskelige å score på så lenge de får ligge samlet og ikke må ta sjanser offensivt. Framover har det ikke glidd like godt og etter å ha gått målløse av isen i to kamper på rad er nok også de litt desperate etter å få fart på produksjonen igjen.

Kampen starter klokka 18.30 og om du ikke får tatt turen kan du se kampen på TV2 Play.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

-Kult med rekord

Peter Quenneville kunne smile etter å ha blitt historisk i Storhamar-trøya. Nå har han notert seg for målpoeng i 22 kamper på rad.

Les mer
Nyheter

Jubel med Jordal-hjelp!

Storhamar to tre oppskriftsmessige, om uinspirerte poeng mot Comet. Hjulpet av Spartas storseier borte mot VIF ble det likevel en finfin lørdag!

Les mer
Julekalender

9. desember

Ei ny luke i adventskalenderen er åpen og du kan vinne en premie om du har rett svar!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.