Noe litt ekstra

Første møte etter vårens finale, de to heteste favorittene i serien, trenere og spillere mot gamleklubber. Joda, torsdagen blir spesiell på mange måter!

Sesongen 23-24 er bare en runde gammel, men allerede står vi foran en av de mest høyinteressante oppgjørene denne sesongen. En av disse kampene hvor skapet skal plasseres, gamle slag gjennopplives og hvor følelser er i sving på begge sider!

Et nytt Oilers

I en del sesonger nå har vi hatt med et solid, kalkulert og forsiktig Stavanger Oilers å gjøre. Det ble det en endring på da bysbarnet Anders Gjøse tok over styringa. Under den tidligere Storhamar-trenerens ledelse er det offensive langt mer i fokus og vi vil se et langt mer ekspansivt og underholdende lag hos dem denne sesongen. En sesong som allerede er godt i gang med fire kamper i CHL denne høsten. Samtidig er det mye av det gamle hos dem. De har bevart mye av stammen i laget og har tonnevis med erfaring og kunnskap om å vinne.

Må et par hakk opp

Det ble seier i premieren på søndag, men mange kjente nok på flere spørsmål enn svar etter møtet med Stjernen. Førsteperioden fikk godkjent, resten måtte forbedres var eks-Oilers-trener Petter Thoresens dom etter å ha sett på video. Regn med å se et skjerpet Storhamar her som vil vise hva de er gode for og takke litt for sist!

Kontroll på følelsene

Vårens smertelige finaletap sitter i mange gule og blå hoder fremdeles, men ønsket om å vise at de mener alvor denne høsten er nok vel så stort. For Sander Hurrød, Patrick Elvsveen, Sondre Bjerke og Anders Gjøse er det første møte med gamle kjente som gjør det litt ekstra spesielt for dem. De som best klarer å ha kontroll på følelsene og skape energi av dem vil ha en fordel i denne kampen.

Pucken slippes 19.00, og du…du vil ikke gå glipp av denne! Billetter finner du i appen som vanlig og vi oppfordrer til å være tidlig ute når du kommer til hallen også!

Etter kampen er det muligheter for å møte Sverre Rønningen og Even Herzeth Christiansen i fanzone!