Ny, tøff kamp!

De store oppgavene står i kø for Storhamar. Torsdag står Sparta på borteis for tur!

Dette er ingen tid for å hvile på laurbærene! Etter full dags jobb med overtid på tirsdag er det på’n igjen med en av de tøffere bortekampene i ligaen på torsdag! Det er sluttspilltempo inn mot juleferien for SIL!

Solid hjemmelag

Sparta har blitt hengende et stykke bak de tre beste på tabellen, men har spilt seg opp den siste tida. På formtabellen, som gir et godt øyeblikksbilde, er de nest best på de siste fem og tredje best på de siste ti. Hjemme i Sparta Amfi er de alltid en hard nøtt å knekke, så også denne sesongen. På 12 forsøk har det kun blitt to tap for de blå og hvite. De har kommet mot de to topplagene, Vålerenga og Storhamar

Smart og enkelt

Storhamars offensiv skaper mye om dagen, selv om uttellingen innimellom nok kunne vært bedre. Den må skjerpes til her mot et gjerrig Sparta som har sluppet inn nest færrest mål i ligaen. Defensivt må man nok gå for enklere løsninger enn sist, være tettere og spille enklere rett og slett. De går til kampen med en god følelse, ikke bare etter gode seire den siste tida, men også etter gode opplevelser mot Sparta tidligere i sesongen. I løpet av ei lita uke i oktober tok de nemlig to fine seire mot sarpingene. En hjemme og en borte!

Rekordjakt

Peter Quenneville har vært en farlig mann for Storhamar også denne sesongen. Før torsdagens kamp står canadieren med poeng i 20 kamper på rad. Det betyr at han kan tangere Peter Madachs (89-90) og Patrick Thoresens (19-20) klubbrekord med poeng i denne kampen!

Pucken slippes 18.30, SSU setter opp buss og du kan ellers se oppgjøret på TV2 Sport2 eller TV2 Play