Nytt kapittel på fredag

Det har vært fryktelig jevnt så langt i semifinalen og det er som smått i ferd med å utvikle seg til en klassiker. Fredag kveld er det duket for neste kapittel i dramaet da Storhamar reiser til Asker for å slå tilbake etter det sure tapet sist. Det ligger an til å bli en ny episk batalje!

Fikk trua

Etter knepne tap hvor de hadde ledelsen til langt ut i kampen ville mange anta at Frisk hadde fått en mental sperre. Torsdag måtte de vinne og da klarte de å få det avgjørende målet i sudden death. Det var skrikende nødvendig da forskjellen på 1-2 og 0-3 er tildels enorm. Nå har de fått oppturen de trengte, er med i serien for fullt og skal ut på egen hjemmebane. Fredagskveld og fullt kok i Varner Arena vil bety topp motivasjon og tenning for de oransje som nå øyner muligheten til å melde seg på for fullt i kampen om finale. De har også et visst press på seg av samme grunn. De er avhengige av å vinne hjemmekampene og vil ikke la Storhamar få matchball på søndag.

Trøkket må opp igjen

Etter to nokså ville kamper var begge lag langt mer forsiktige på torsdag. For Storhamars del betydde det langt bedre kontroll hjemover, men også mindre trøkk framover. Visst var de uheldige med flere stolpetreff og sjanser som ikke helt tippet rett veg, men jevnt over ble det for lite offensivt trøkk og det ble litt for behagelig for Frisks målvakt. Til denne kampen trengs det litt mer trøkk i duellene, litt mer samlede angrep og hardere jobbing både inn på og foran mål. Dette vet gutta og vil ha en plan klar. De har fryktelig lyst på finale og er klare for å yte det som skal til, men også at det kan ta litt tid og krefter å komme seg dit.

Søndag blir også viktig

Tapet i går betyr at det blir ny hjemmekamp søndag uansett. Der trenger vi som vanlig alle og fullt trøkk fra første dropp enten det står 3-1 eller 2-2 i kamper! Billettsalget starter klokka 12 i dag, så det er bare å henge frampå!

Tilbake til Varner Arena så starter kampen der 19.00. SSU setter opp busser, så det er bare å henge seg på der. Om du ikke har anledning til å ta turen innover ser du selvsagt kampen på TV2 sine plattformer. TV2 Sport 2 eller TV2 Play er de gjeldende!