Opp på hesten igjen

Lørdagens nedtur er historie og tirsdag kommer første sjanse til å vise seg fra en bedre side når Sparta kommer på besøk! Det er ingen tvil om at det var mye frustrasjon og sinne blant gutta etter det overraskende tapet mot Lørenskog lørdag. Dermed er det også godt at det kommer en ny kamp allerede tirsdag hvor man har sjansen til å rette opp igjen!

Gjerrige Sparta

Sparta har innledet sesongen med tre strake hjemmekamper og skal ut i sin første bortekamp for sesongen her. På disse tre hjemmekampene har de kun sluppet inn ett mål i hver og sett solide ut hjemover. Faktisk har kampene mot Lillehammer, Lørenskog og Ringerike alle endt 3-1! Det er ingen grunn til å tro at Sjur Robert Nilsens mannskap kommer til å være noe mindre sikre defensivt på bortebane, så her kan det bli en ny tålmodighetsprøve!

Vil slå tilbake

Lørdagens kamp har garantert blitt dissekrert og analysert tvers igjennom. Da har man nok også konkludert med at spillet var helt greit, men at det var foran mål det sviktet. Da gjelder det å bruke frustrasjonen som bensin her og være mer direkte på mål denne gangen. Sparta er som nevnt et godt organisert lag, så det blir viktig her også, selv om kampen helt sikkert blir seende ganske annerledes ut!

Første av to

Denne kampen er flyttet fra en senere runde, så den blir faktisk den første av to møter mellom lagene denne uka. Allerede søndag møtes de igjen i Sparta Amfi, noe som gir det et lite anstrøk av sluttspillfølelse.

Pucken droppes 18.30 og billetter finner du i appen som vanlig. Vi ses vel da?

I fanzone etter kampen kan du møte Jacob Lundell Noer og Ole Martin Johansen!