På med arbeidstøyet igjen

Julefreden er over og ribba er fortært. Torsdag er det på med arbeidstøyet og innsatsen igjen når langspurten mot serieavslutningen starter. Årets romjulstur går til Fredrikstad og Stjernehallen for de gule og blå.

Revansjemodus

Stjernen fikk en lei juleavslutning som ganske sikkert har gnagd dem gjennom høytiden. Foran nesten 2000 tilskuere på hjemmebane ble de nedsablet med 5-1 av nabo Sparta bittelille julaften. Det vil selvsagt skjerpe dem inn mot denne kampen. Østfolds røde alternativ har blandet og gitt en del hele sesongen, så også den siste tida. Sterke kamper mot Lillehammer og Oilers har blitt fulgt av svakere forestillinger mot bunnlagene. En faktor de siste kampene er at viktige Austin Cangelosi har vært ute med skade, han forventes å være tilbake her.

Jevne kamper

Dette blir det fjerde møtet mellom lagene denne sesongen og alle de tre foregående har vært jevne. Storhamar har klart å klore til seg samtlige poeng, men det har gått på et mål eller to hver gang. Stjernens litt forsiktige spillestil har vært ei lita nøtt for de gule og blå, men de har klart å knekke den hver gang. De tre siste kampene i Fredrikstad har vært spesielt jevne og spennende. Forrige sesong gikk det til straffer to ganger på rad, mens man tidligere i år klarte å avgjøre helt mot slutten. Alt tyder på at man reiser med noenlunde samme lag her som til Asker, noe som vil si at det mangler en og annen spiller. Helt sikkert er det at U20-trioen ikke er tilgjengelig.

Romjulsfest

Romjulskampene er alltid noe spesielt. Mange har fri og hockey har blitt tradisjon i disse dagene. Mange tar helt sikkert turen til Fredrikstad denne torsdagen og vi anbefaler selvsagt å melde seg på SSU sine busser! Vi minner også om vår egen romjulsfest på lørdag da Lillehammer kommer på besøk. Det vil bli godt med folk på kampen så det er bare å skaffe seg billett så snart som mulig. Vi legger opp til en sosial og hyggelig dag og åpner Iskroa allerede 13.30. Vel møtt!

Torsdagens kamp i Fredrikstad starter 18.30 og om du ikke er blant de som har anledning til å ta turen ser du selvsagt kampen på TV2 Play!