Patrick fikset poengene!

På en dag hvor det buttet en del i det offensive var det Patrick Thoresen som gikk i front. Med to lekre mål ble han den avgjørende faktoren i Varner Arena!

Storhamar styrte

Godt hjulpet av tre overtall hade Storhamar full kontroll på de første 20 minuttene. De kunne nok ønsket seg litt med enn det ene målet de fikk, men det ble litt for forsiktig i avgjørende øyeblikk.

Det ene målet man fikk kom ikke helt uventet i overtall. Snaue seks minutter var gått og Frisk hadde pådratt seg sin andre utvisning for kampen. Stefan Espeland styrte og stelte ute på blå og satte opp Patrick Thoresen på bakre stolpe som elegant styrte pucken opp i hjørnet. Kenneth Pappalardo var nærmest ellers, men ble hindret litt og fikk ikke på avslutningen han ønsket.

Missede sjanser

Hjemmelaget fikk en gyllen mulighet tidlig i perioden da Storhamar dro på seg to utvisninger i en sleng. 3 mot 5-spillet fungerte utmerket og det ble med en sjanse til Frisk. Den var imidlertid enorm, men der kom tverrliggeren til unnsetning. Resten dreide seg i det store og hele om Storhamar, uten at det syntes i målprotokollen.

Det ble bra med sjanser, men ingenting ville inn i mål. Peter Quenneville hadde de to største, men det ville seg ikke for målsniken. En puck ville ikke inn i åpent mål, ei heller straffeslag. Flere andre fikk også gode sjanser, men det ble utrolig nok 0-0 i midtperioden!
Patrick fikset poengene

Noen festforestilling ble det aldri, men til sjuende og sist dreier det seg om poengene. På en kveld hvor det ikke gled godt offensivt var det om å gjøre å finne det andre målet. Det gjorde Patrick Thoresen tidlig i perioden og sikret langt på veg kampen der. The grand old man var framme og prikket en til oppe i hjørnet.

Det kunne og burde vært flere mål, men kombinasjonen av en god keeper og variable avslutninger gjorde at det ble med 2-0. Lagets andre shutout på rad, som definitivt er noe å ta med seg. Det er også de tre poengene som holder de gule og blå på tabelltopp!