Patrick sørget for klubbrekord og 2-0 i kamper

At Patrick Thoresen tok klubbrekorden for antall kamper på rad med målpoeng, i tillegg til at Storhamar gikk opp til 2-0 i kvartfinalene var høydepunktene i Lørenskog ishall lørdag.

Treig 1. periode

Hjemmelaget var friskest fra start i 2. kvartfinale, og ledet 1-0 og skuddene 5-1 etter 5 minutter spill! David Aas-Larsen scorte for andre kamp på rad, nå på bakre i powerplay, på en puck som snek seg over mållinja via skøyta til Markus Stensrud som fikk sjansen i SIL-buret. Etter dette skjerpet de gule og blå spillet, og man begynte å skape sjanser. 12 minutter stod skuddene 5-16! Men Alexander Nilsson i LIK-buret stoppet mulighetene som kom, i tillegg til at vi brant et par eventyrlige på gapende kasse.

Kom under 2-0, men slo tilbake

Den midtre tjueminutteren begynte på mange måter som den 1., iallefall i målprotokollen. Et oppspill fra en SIL-back stoppet i dommeren, Lørenskog lot seg ikke be to ganger og Espen Hermanrud økte ledelsen etter tre minutter. Nok en gang slo Storhamar tilbake, og denne gangen fikk man også tellende resultat i målprotokollen. Først reduserte Andreas Martinsen fra kontoret rundt mål, noen sekunder etter et misbrukt powerplay. Tilfeldighetene ville det sånn at utligningen signert Peter Quenneville kom på lignende tidspunkt, rett etter et powerplay satt pucken etter et tversoverpass.

Fikk den avgjørende scoringen

Alle gikk og ventet på at Patrick Thoresen skulle forlenge poengrekka si og ta rekorden fra Peter Quenneville, og kapteinen tok saken i egne hender etter 44 minutters spill. Hærføreren tok med pucken inn i sona og plasserte den forbi en god Nilsson i LIK-buret, dermed har han målpoeng i 24 kamper på rad – ny klubbrekord! Vi fortsetter å styre kampen, og selvom det er hjemmelaget som må ha scoring, og får flere muligheter i overtall presterer de kun 3 skudd på mål i 3. periode! Vi mangler marginene for å drepe kampen, men virker å ha god kontroll.

Kampfakta:
Lørenskog – Storhamar Hockey 2-3 (1-0, 1-2, 0-1)
Lørenskog ishall, 964 tilsk.
Det står 2-0 i kamper til SIL

1. periode:
1-0 (3. 29) David Aas-Larsen (Vegard Faret, Magnus Menkerud)

2. periode:
2-0 (23.01) Espen Hermanrud (Herman Skjefsatad), 2-1 (25:28) Andreas Martinsen (Peter Quenneville, Jakub Kindl), 2-2 (36:29) Quenneville (Martin Johnsen, Eirik Salsten),