Patrick Thoresen vant gullpucken!

Patrick Thoresen har i dag blitt belønnet med gullpucken, beviset på at han er 2023-24-sesongens beste norske ishockeyspiller! Etter å ha ledet Storhamar til the double og deretter fulgt opp med et VM hvor han var en av landslagets beste spillere, og sto fram som en herfører da Norge reddet plassen, er dette en veldig fortjent påskjønnelse!

I begrunnelsen heter det:

Patrick Thoresen har denne sesongen vært helt sentral i Storhamars suksess-sesong, der klubben vant både Seriemesterskap og norgesmesterskap. Underveis satte de også rekorder for antall seire på rad. Under VM var han fortsatt den sentrale hærføreren vi har sett gjennom hele karrieren. Hans konkurranseinstinkt og evne til å prestere når innsatsen er som høyest, er legendarisk i norsk ishockey. Han krever alltid mye av seg selv og sine omgivelser, er tydelig og ærlig i sitt lederskap, noe som gjør at han er en garantist for profesjonalitet i de miljøene har er en del av. Ved siden av sitt lederskap og driv etter å prestere har hans sportslige prestasjoner vært av topp klasse hele sesongen. Han benyttes i alle situasjoner, og har med sin anvendelighet og rutine vært direkte avgjørende for resultatene han har vært med på å skape denne sesongen.

Dette er tredje gang Patrick mottar denne prisen, de to foregående fikk han i 2009 og 2012. Han er den sjette Storhamar-spilleren som får gullpucken og den første på 24 år. De foregående vinnerne i Storhamar er: Øyvind Løsåmoen (1984), Erik Kristiansen (1985), Ole Eskild Dahlstrøm (1996), Petter Salsten (1997) og Pål Johnsen (2000)

Vi gratulerer hjertligst med utmerkelsen!