Perfekt utgangspunkt!

Lørdag, fullt hus og to erkerivaler i storform på toppen av tabellen. Bedre oppskrift på en klassiker finner du ikke!

Vålerenga har ikke tapt sida sist de møtte Storhamar. De gule og blå på sin side har kun avgitt ett poeng siden september. Det er skikkelig følelse av gamledager da de to storhetene braker sammen på Østkanten på lørdag. Det er dette vi holder på for, rett og slett!

Øyner tabelltopp

Vålerenga innehar i skrivende stund 2. plassen, fem poeng bak SIL. De har imidlertid en kamp til gode, mot Comet på tirsdag. Med seks poeng på disse to kampene vil de gå til landslagspausa på tabelltopp! Formen har vært stigende siden de fikk seg en kilevink på Hamar for fire uker siden. Sju strake seire har det blitt, ikke alltid superimponerende, men de har funnet måter å vinne på – akkurat som Storhamar har hatt for vane denne høsten.

Vet hva de går til

Rutinerte Storhamar går inn med overtaket, både mentalt og posisjonsmessig. De har hatt brukbar kustus på erkerivalen i senere tid og vet eksakt hva som kreves. Jordal har imidlertid vært en tøff arena og de har bare en seier på de fire siste der, så det er en statistikk man vil forbedre. De siste kampene har vist en oppadgående kurve og selv om Comet ikke er noen målestokk for hva som skal skje her var også det en meget solid gjennomkjøring.

Ny lørdagsfest

Mens ukedagene har bydd på litt mer monotone utfordringer har det vært fest hver helg for de gule og blå i det siste. For to uker sida var det toppkamp i Stavanger, forrige lørdag Hockey Classic og her altså den største av dem alle. Etter kampen er det «pause» i nesten to uker, det er ingenting å spare seg for!

Pucken droppes 16.00 på Jordl Amfi og om du ikke får tatt turen nedover kan du se det hele på TV2 Sport2 eller TV2 Play!