Rekord og tigerjakt

Torsdag reiser Storhamar ut på sin siste bortekamp i serien for denne gang. Destinasjonen er Asker hvor man skal på jakt etter nye rekorder og de lokale tigrene. Det blir et tøft oppgjør mellom to formlag!

Frisk framgang

Etter en tung høst har det begynt å løsne for Frisk på nyåret. Siden rakettene ble sendt opp er det faktisk bare Storhamar som har tatt flere poeng enn Roy Johansens gutter. Det er selvfølgelig svært godt nytt for dem fram mot sluttspillet, hvor de jo har relativt nylig erfaring med å komme fra «ingensteder» og gå hele veien! De jakter også på fjerdeplassen, men akkurat det målet ble vanskeligere å nå etter at de tapte sin første kamp på seks i helga, mot nettopp Sparta som de kjemper med. Etter tre av tre tap mot Storhamar denne sesongen vil de helt sikkert bruke de to oppgjørene som gjenstår mellom dem denne sesongen til å sette seg i respekt foran det som potensielt kan bli en semifinale.

Jakter rekorder

At seriegullet var sikret så ikke ut til å legge noen demper på laget mot Vålerenga – for å si det forsiktig. Selv om målet er oppnådd er det flere ting å kjempe for og motivere seg til. Her står det om ytterligere et par rekorder som de gjerne vil ha navnet sitt på. Med minst to poeng vil de ha satt ny poengrekord i ligaen med ett mer enn Stavanger klarte i 2019-20. Seier vil også bety 27 strake triumfer og plass alene på toppen av rekordtreet for lengste seiersrekke. Det kommer imidlertid ikke av seg sjøl og Frisk har vist seg å være en guffen motstander for de gule og blå. De tok med seg et poeng fra Hamar sist de var på besøk her og også det første oppgjøret i Varner Arena ble en ordentlig slitekamp.

Enorm borteform

Selv om man er ubeseiret på hjemmebane er bortestatistikken minst like imponerende. 19 av 21 bortekamper har endt i seier og ny rekord for både klubb og liga er satt. Med 54 poeng på fremmed is har Storhamar 14 poeng mer enn noen andre i ligaen på sine reiser. Omstilling til liten is, som de også har Varner har heller ikke vist seg å være spesielt problematisk. Fem av seks kamper har blitt vunnet også med litt mindre boltreplass.

Kampstart i Varner Arena er klokka 18.30. SSU har som vanlig buss, kontakt dem for å sjekke ledig kapasitet. Om du ikke får reist nedover ser du selvsagt kampen på TV2 Play!