Sesongens første borte

Allerede lørdag er på’n igjen. Da skal SIL på jakt etter sesongens første bortepoeng mot et Lørenskog som har overrasket hittil! Det er to lag som nok vil si seg fornøyd med de to første kampene som møtes på Romerike lørdag. Storhamar har full pott fra hjemmekampene mot Stjernen og Oilers, mens nyopprykkede Lørenskog har med seg tre poeng og gode prestasjoner fra to bortekamper.

Unge og pigge

Lørenskog er ikke levnet store sjansene av ekspertisen og de fleste har de på en av de to siste plassene. Så langt har imidlertid EHLs yngste mannskap vist at de ikke har tenkt å bli noen kasteball. De startet med å slå opprykkskollega Comet på overbevisende måte, mens de fulgte Sparta til døra på torsdag. Nå skal de vise seg fram for eget publikum for første gang på fem år i toppserie-sammenheng. Her møter Storhamar et kvikt lag som tør og prøver og som ikke har noe å tape.

Alle poengene teller

Både resultat og prestasjon var akkurat det man hadde ønsket seg i Oilers-kampen. Tre viktige poeng ble bokført både på tabellen og i det mentale. Tre poeng er akkurat det samme som er i potten her og selv om motstanderen ikke er av samme kaliber er de akkurat like mye verdt og like viktige på tabellen. Det gjelder å bygge videre på de gode opplevelsene fra sist og få det godt inn i ryggmargen. Kampene kommer tett som hagl framover så det er mye å hente i å komme inn i en god stim!

Quenneville tilbake

Peter Quenneville har måttet stå over de to første kampene denne høsten med karantene. Nå er han tilbake og garantert heltent på å endelig komme i gang. Det er godt nytt for det offensive i Storhamar og ikke minst overtallet!

Pucken droppes 16.00. SSU har ledige plasser på bussen innover. Om du ikke får tatt turen kan du se kampen på TV2 Play!