Siste før pausa!

Lørdag er det klart for siste kamp før pausa og siste hjemmekamp før jul når Comet kommer på besøk!

Det vil stå på konsentrasjon og skjerping for Storhamar denne lørdagen. Etter to toppkamper denne uka er det duket for topp mot bunn denne gangen. Noe annet en blågul seier vil være årets bombe.

Fryktelig tungt

I den siste kampen før den forrige landslagspausa klinket Comet til med 2-1 over Stavanger Oilers på egen is. Siden da har det imidlertid gått fryktelig tungt for det nyopprykkede laget. Åtte strake tap, tildels med stygge sifre er fasit siden den gang. De kjemper og sliter og når de får et fotfeste i kampene har de klart å skape trøbbel, som da de slo Oilers eller nylig da Stjernen klorte til seg en sen seier.

Spiller for serieledelsen

Det har vært ei stor uke for Storhamar. Sterke seire mot tøff motstand har sørget for at laget topper tabellen inn mot pausa. Det er denne plassen som skal forsvares her og noe annet enn tre poeng vil være en gedigen nedtur. Det går på det mentale og skape tenning. En god start vil gjøre godt. Et par mål tidlig på vil helst ta trua fra motstanderen og gjøre ting lettere.

Møt gutta!

Med et landslagsopphold under oppseiling byr vi på møte med gutta til uka. Onsdag stiller hele laget ved supportershopen på Maxi mellom 18 og 19. Der vil det bli muligheter for selfier og signaturer i tillegg til gode priser på julegaver i butikken!

Tilbake til lørdag så starter kampen 16.00. Dørene og serveringa åpner en time før. Billetter finner du i appen, heng med på et trivelig avbrekk i julestria!