Siste innsats før pausa!

Steg for steg nærmer Storhamar seg førstepremien. Det er litt som finalen i påskelabyrinten, bare uten gjettinga. Her er det hardt arbeid og konsentrasjon som gjelder. I skrivende stund trengs 11 poeng for å dra det i land, kanskje ett eller to mindre etter lørdagens kamp. Da gjelder det å ikke falle for et «lurespørsmål» på Lørenskog, men holde stødig retning mot målet.

Nære sluttspill

Siden Storhamar vant med solide 10-0 hjemme da lagene møttes for en snau måned siden har Lørenskog spilt sju kamper. Fem av disse har de fått med seg poeng fra, noe som har satt de i god posisjon til å kapre den siste sluttspillplassen. I skrivende stund er det 11 poeng ned til Ringerike under streken og samtidig bare fire opp til Lillehammer på sjuende. Trener Niklas Andresen uttalte til Romerikes Blad tidligere i uka at han er veldig fornøyd med lagets utvikling og at de har blitt gode på å følge kampplanen og gjøre seg vanskelige å slå. Det fikk de bevist i Sarpsborg torsdag da de holdt storfavoritt Sparta til 0-0 etter 60 minutter før de røk etter et herlig solonummer av Håvard Salsten i sudden. Storhamar vil huske frustrasjonen fra september da de ikke maktet å bryte ned hjemmelaget og tapte sensasjonelt i brakka bak Metro-senteret.

Leve i nuet

Det står rekorder og mesterskap på menyen for Storhamar og det er mye som kan påvirke fokuset. Der har imidlertid gutta vært veldig flinke og tatt en kamp av gangen – kamp ut og kamp inn. Det vil selvfølgelig være en stor overgang fra et velfylt fjøs og storkamp mot Oilers til loslitte Lørenskog Ishall, men det er akkurat sånne ting som må håndteres om man skal bli mester. Etter 21 strake seire er det selvfølgelig en voldsom selvtillit i laget, det er hele tida en tro på og en følelse av at det går bra til slutt og alle jobber knallhardt for det uten å bli stresset. Selv om de var et stykke unna der de ønsket å være på tirsdag fant de atter en gang en vei til seier. De egenskapene må fram igjen, gjerne med litt skjerping på utvisninger og effektivitet her.

Forsmak på kvartfinale?

Sist Lørenskog var oppe i det gode selskap møtte de Storhamar i kvartfinale. Det kan fort bli en realitet igjen, noe begge lag er klar over og nok vil ha et halvt øye til å markere i denne kampen. Også denne kampen inngår i Pride Week og de fargerike draktene skal på for siste gang. Vil du bli eier av en av dem bør du ta en tur inn i appen og legge igjen bud i auksjonen!

Kampstart er 17.00 og SSU har noen ledige plasser på bussen. Om du ikke tar turen innover ser du selvsagt kampen på TV2 Play!