Skal holde ilden i gang

Storhamar har startet sesongen nær perfekt. Denne uka er det to vanskelige bortekamper med Frisk først ut på torsdag.

Lørdagens herlige forestilling er historie og nye utfordringer står for tur. Torsdag skal Storhamar til Varner Arena hvor de hadde gode opplevelser forrige sesong, men hvor de igjen må være på topp for å fortsette framgangene.

Frisk i motgang

De oransje og svarte motstanderne på torsdag har hatt en heller treg sesonginnledning. Roy Johansens mannskap har så langt tapt fire av sju kamper og ligger midt på tabellen med like mange mål for og mot. I korte trekk har de slått lagene bak seg på tabellen og tapt mot de over seg, med Stjernen som unntaket. Hjemme i Varner har de imidlertid pluss-statistikk med to seire på tre og et knepent tap mot Oilers bak seg.

Må holde koken

Det blir viktig for Storhamar å gire om og starte med blanke ark også her. De må være forberedt på et lag som nok vil være litt forsiktige, men som har kvikke forwards og vil gå på kontringer når det passer for dem. De drar til Asker med god selvtillit både som følge av resultatene den senere tida og med gode minner fra forrige sesong. Den gang vant de 9-2 og 5-2 i den nye hallen på Risenga.

Skryt til de unge

Med mange navngjetne spillere inn i troppen før sesongen har det såklart vært mye fokus på dem. Samtidig har en del unge spillere kommet inn og gjort seg bemerket. Folk som Axel Sandnes og Magnus Mjørud har vært relativt ubeskrevne blad for de fleste, men har virkelig markert seg. Nå får de også skryt av trenere og medspillere så her er det bare å følge med framover!

Pucken droppes 18.30 og om du ikke tar turen sørover kan du se kampen på TV2 Sport 2 eller TV2 play!