Skjenking i CC Amfi

Først og fremst må vi si at vi er glade for å ha fått denne muligheten og tilliten til å gi vårt publikum dette tilbudet. Vi vil samtidig bevise at vi håndterer ansvaret og forvalter det på en god måte! Vi starter med en gjennomgang av hva, hvor og hvordan.

Hvor og når

Det blir totalt fire barer i hallen. En supporterpub på rommet mellom hallen og Iskroa, en i Bertel O. Steen-losjen på VIP-området i tillegg til i to losjer i fjerde etasje som leies ut pr. kamp. Det vil det være åpent fra hallen åpner (en time før kamp) og i pausene.

Hva og hvordan

Barene selger øl, vin og cider, samt alkoholfrie alternativer. Alkoholholdige drikkevarer kan kun nytes inne på de nevnte rommene og ikke tas med ut. Det vil være 18-årsgrense med sjekk av legitimasjon i døra. Kontroll både av id og formen til folk vil bli gjort av profesjonelle vektere. Det vil også være vektere som går rundt i rommet og følge med. Vi ønsker å gjøre dette på en ordentlig måte og kommer til å legge oss på en streng linje.

Hvem

Alle som er over 18 år og i form til det får handle i baren. For det ordinære publikum er det altså rommet inntil Iskroa som gjelder. Med servering vil det ikke være anledning for personer under 18 år å være på VIP-området uten følge av en voksen.

Vi trenger frivillige

Siden dette er et nytt tilbud så vil vi også trenge flere folk til å severe i barene. Er dette noe for deg kan du ta kontakt med suzanne@sil.no