Sluttspilldatoer

Det er vår i lufta, snøen har begynt å smelte og seriespillet går mot slutten. Det begynner å lukte sluttspill og den heftigste tiden av hockeyåret. Om tre uker begynner alle med blanke ark igjen! Dette er datoene du må sette av denne våren!

Kvartfinaler

Kvartfinalen drar i gang torsdag 14. mars og holder det gående til senest onsdag 27. mars. Høyest rangerte lag har hjemmefordelen.

Kvartfinale 1: Torsdag 14. mars
Kvartfinale 2: Lørdag 16. mars
Kvartfinale 3: Tirsdag 19. mars
Kvartfinale 4: Torsdag 21. mars
Kvartfinale 5: Lørdag 23. mars (evt.)
Kvartfinale 6: Mandag 25. mars (evt.)
Kvartfinale 7: Onsdag 27. mars (evt.)

Lag nummer 1, i år Storhamar, velger mellom lag nummer 7 og 8, lag nummer to mellom gjenværende og nummer seks osv. Storhamar spiller hjemme i kamp 1, 3 og eventuelt 5 og 7.

Semifinaler

Semifinalene starter i påskehelga og går etter et litt annet format enn kvartfinalene. her er det lagt opp til kamper hver dag og høyeste rangerte lag er først ute. For Storhamars del vil det bety første semifinale på selveste påskeaften 30. mars og følge følgende program (den andre semifinale-serien vil gå neste dag gjennom hele)

Semfinale 1: Lørdag 30. mars
Semifinale 2: Mandag 1. april
Semifinale 3: Onsdag 3. april
Semifinale 4: Fredag 5. april
Semfinale 5: Søndag 7. april (evt.)
Semifinale 6: Tirsdag 9. april (evt)
Semifinale 7: Torsdag 11. april (evt.)

Høyest rangerte lag, mye sannsynlig Storhamar, velger motstander mellom tredje og fjerde-rangerte lag av de som gjenstår.

Finaler

Finalene går annenhver dag mellom 15. og 27. april. Skulle Storhamar klare å kvalifisere seg for sin femte strake finale vil de starte hjemme.

Finale 1: Mandag 15. april
Finale 2: Onsdag 17. april
Finale 3: Fredag 19. april
Finale 4: Søndag 21. april
Finale 5: Tirsdag 23. april (evt.)
Finale 6: Torsdag 25. april (evt.)
Finale 7: Lørdag 27. april (evt.)

Billetter

Info om billettsalg, reservasjonsfrist for sesongkortholder og alle disse tingene vil bli opplyst her på siden, i sosiale medier og i appen i god tid før vi drar i gang!