Sluttspillet starter her!

Den fineste tida på året for alle som er glad i hockey er endelig her! Torsdag starter sluttspillet og kampen om kongepokalen med kamper annenhver dag, dramatikk, eufori og fortvilelse i skjønn forening. Det er bare å la skjegget gro og håpe det blir riktig fyldig og langt. Vi ses i Amfien til starten når Lørenskog kommer på besøk!

Ingenting å tape

Lørenskog har oppnådd sesongens store mål ved å overleve i den øverste divisjonen. At det ble sluttspillplass av det i tillegg er en fantastisk prestasjon av det unge mannskapet. Nå som de har kommet dit vil de selvsagt gjøre sitt for å bite fra seg og overraske også her. Med bakgrunnen at de er ett av kun tre lag i ligaen som har slått Storhamar denne sesongen går de inn med en viss godfølelse også. Her stiller de helt uten forventninger og det passer det unge mannskapet godt. Med erfarne Steffen Thoresen i spissen vil de garantert gjøre alt for å frustrere Storhamar.

Omstart og revansje

De siste ukene har Storhamar kun spilt kamper som ikke har hatt noen betydning utenom i seg selv. De har taklet det godt og holdt trøkket oppe for det aller meste. Nå begynner alvoret igjen og hver kamp resten av sesongen får stor betydning. Sluttspillkappa må på og intensiteten opp noen hakk fra de par-tre siste kampene som har vært spilt. Med tap i siste serierunde, det første på fire måneder vil det være en skjerpet gjeng med revansje i blikket i tillegg til sluttspilltenning. Vi tror ikke det er noen fare for undervurdering i en sånn situasjon!

Folkefest fra start?

Hedmarkingene er klare for sluttspill og billettene til denne kampen har gått unna i hyggelig tempo. Vi har plass til flere og alle fasiliteter til å gjøre dette til en hyggelig kveld på alle måter så det er bare å henge seg på!

Pucken droppes klokka 19.00. Om du ennå ikke har gjort det er det bare å kaste seg over appen nå og bli med på moroa!