Sluttspilltest?

Det kan fort bli både sluttspilltrøkk og forsmak på sluttspillserie når Storhamar møter Sparta i Sarpsborg søndag. Serien drar seg til og begge lag har noe å spille for, både på tabellen og for å markere seg før sluttspillet. Det kan rett og slett bli en god, gammaldags hockeykamp av det i Norges eldste ishall!

Har alt å spille for!

Sparta er et av lagene som har mest å spille for i innspurten. Med fire poeng opp til Stavanger Oilers finnes det muligheter for å knipe tredjeplassen. Formlaget Frisk halser bak og selv om ni poeng burde være nok så kan det fort spises opp om man går på en tyngre periode. I tillegg vil Sjur Robert Nilsens gutter garantert markere seg med en seier mot Storhamar før seriespillet er omme. De fire første kampene har endt med full pott til de gule og blå og dermed er Storhamar det eneste laget Sparta ikke har slått denne sesongen. Sarpingene var i aksjon også på fredagskvelden og holdt på å glippe mot Comet. Etter å ha ledet komfortabelt 6-2 halvveis i tredjeperiode fikk de svette da haldenserne reduserte tre ganger på slutten.

Sende beskjed

Storhamar kan faktisk bli seriemestere denne søndagsettermiddagen i Sarpsborg. Da må de i såfall både vinne sjøl og Ringerike må slå Vålerenga. Det begynner med andre ord å nærme seg at råsterk teori blir praksis! Nå er nok ikke det fremst i skallene til laget som går på bana, de fortsetter å ta en kamp av gangen og skal vinne hver kamp uansett utgangspunkt. Kampene mot Sparta har dessuten hatt mye innhold denne sesongen og de gule og blå har skaffet seg nakketak på østfoldingene. Krydret med litt stemning på isen og mellom enkeltspillere vil det være ekstra motivasjon der og bidra til sluttspillfølelsen.

Møtes senere?

Dette blir den femte og siste kampen mellom lagene i serien, men det kan fort bli flere møter utover våren! En semifinaleserie mellom disse to er slettes ingen umulighet. Det er nok et scenario begge lag har i bakhodet og da vil det være litt ekstra tenning også i den forbindelse.

Kampstart er 17.00. Det er selvsagt satt opp buss til Sarpsborg, den finner du info om i deres kanaler. Om du ikke skal ta turen ser du som vanlig kampen på TV2 Sport 2 eller TV2 Play!