Solid juleavslutning!

Storhamar leverte et solid stykke arbeid i en vanskelig bortekamp. De tok tak i det fra start og med to kjappe mål i midtperioden koblet de grepet. Den siste halvdelen av kampen var det full kontroll!

God start

Storhamar var skrudd på fra start og det tok ikke lang tid før pucken lå i mål. Martin Rønnild var flyttet inn sammen med Patrick Thoresen og Eirik Salsten. Han tok rollen som var forventet og taklet løs pucker. Han fikk satt fast Frisk og jammen avsluttet han med å score også! Frisk kom ikke inn i det før de fikk overtall etter snaut halvspilt periode. Storhamar så ut til å klare seg unna, men endte til slutt opp med et baklengsmål da hjemvenderen Eskil Wold satte en puck fra kort hold

Totalt sett var det likevel Storhamar som var det beste laget i perioden. De ble holdt litt igjen av en ny utvisning, men i fem mot fem ble det flere gode sjanser av det. Med en mann mer spilte de bra, men fikk ikke uttelling. I ettertrykket kom imidlertid uttellingen. Eirik Salsten fikk en finfin pasning fra Peter Quenneville. To minutter før pause var det et fint tidspunkt også!

To kjappe

Frisk var noe mer på offensiven i andre periode, men det var likevel Storhamar som hadde initiativet. De hadde par-tre tildels store sjanser som kunne og burde gitt uttelling. Blant annet en miss for åpent mål. Frisk hadde også et par muligheter, men Hellnemo var på jobb i buret.

Da Bonsaksen tok en litt unødvendig utvisning halvveis i perioden smalt det direkte. Fem sekunder gikk før Peter Quenneville fikk fulltreff fra kanten og smekket pucken i mål! To minutter senere var det dags igjen. Patrick Thoresen var brått alene med keeper etter å ha snappet et feilpass. Da gjorde han ingen feil. Det ble etterhvert ganske fysisk utpå der og litt irritasjon også, men innefor rimelighetens grenser.

Full kontroll

Storhamar hadde fått kampen akkurat dit de ville. De trengte ikke kjøre på for noe mer framover og kunne bare kontrollere det hele i land. Visst ble det et par sjanser til, men det ville seg ikke helt. Hjemover var det imidlertid fullstendig kontroll og i tillegg med en god Hellnemo mellom stolpene var det ingen tvil. En meget solid gjennomført bortekamp igjen!

Kampfakta:

Frisk Asker – Storhamar (1-2, 0-2, 0-0)
Varner Arena, ? tilsk.

1. periode:
0-1 (3.47) Martin Rønnild (Sverre Rønningen, Stefan Espeland), 1-1 (9.28) Eskil Wold (Hampus Gustafsson, Anton Holm) PP, 1-2 (18.02) Eirik Salsten (Peter Quenneville, Sander Hurrød)

2. periode:
1-3 (29.10) Quenneville (Andreas Dahl, Salsten) PP, 1-4 (31.27) Patrick Thoresen (Uass.)