Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg! Det var krangling, sånn passelig disiplin og meldinger i øst og vest i etterkant da Storhamar og Sparta gjorde opp på tirsdag. Det ligger dermed litt forventninger til denne. Det er rett og slett litt sluttspillstemning over det!

Sterke hjemme

Sparta har spilt fire av fem seriekamper hittil på hjemmebane og vært meget solide. I samtlige kamper har det blitt med en baklengs og dermed godt grunnlag for full pott i samtlige. Det har gått litt trått med produksjonen, men fredag kveld gjorde de skikkelig vei i vellinga med hele 9-1 over nabo Comet! De vil nok helt sikkert ha revansje for tapet på Hamar her og ringreven Sjur Robert vil helt sikkert mane sine tropper til å spille smartere og ikke dra på seg så mange utvisninger som sist. De har fått viktige Miihaili Teppo tilbake på backplass siden forrige møte.

Jakter borteseier

Også Storhamar har hatt mest hjemmekamper i starten og gjort sakene sine bra der. Full pott har gitt tolv poeng og serietopp for de gule og blå. Den ene bortekampen endte imidlertid i forferdelse mot Lørenskog, så her jakter man de første poengene på fremmed is denne høsten. Sparta Amfi har ikke vært noen direkte lykkearena for SIL de senere årene og forrige sesong fikk man kun med seg ett poeng på to kamper der. Også Petter Thoresen har nok en klar formening om at gutta hans ikke må dra på seg riktig så mange minutter denne gangen.

Blir helst rolig

Oftest når det har vært en kamp med hete følelser, fulle utvisningsbokser og tilhørende lovnader om at det skal bli trøkk neste gang skjer det motsatte. Poengene er og blir viktigst og dermed blir det gjerne strammet opp på disiplin og fokus i forkant. Vi blir ikke overrasket om så skjer her også.

Pucken droppes 17.00 og SSU setter opp buss som vanlig. Om du ikke får blitt med på den kan du selvsagt se kampen på TV2 Play!