Statpack: 3. serierunde

Kampen

Dette er Storhamars 2304 offisielle kamp i historien og toppseriekamp nummer 1649. Jacob Lundell Noer er ute, Samuel Solem er suspendert

Storhamar er nummer to etter to kamper med seks poeng, Lørenskog er nummer seks med tre poeng, også etter to.

Kampen dømmes av Petter Bjerkan Bakken og Jørn McCall Ekeberg

Lagene møtes for 76. gang i seriesammenheng. Storhamar står med 46 seire, inkludert tre i overtid. Lørenskog har vunnet 29, inkludert sju i overtid. Samlet målscore er 364-206.

Lagene møtes for første gang siden 2017-18-sesongen.

Individuelle statistikker

Jacob Berglund har gullhjelmen hos Storhamar med to poeng (2+0), fulgt av Sverre Rønningen på samme sum (1+1) foran Marcus Bryhnisveen og Martin Rønnild med ett mål hver.

Hos Lørenskog har Nicolai Eliesen poenghjelmen med sine tre poeng (0+3) fulgt av Vegard Faret (2+0) og Petter Syversen (0+2) med 2.

Trym Gran står med 95,8 i redningsprosent og 1 mål mot i snitt, inkludert en shutout etter to kamper.

Anders Haugum står med 95,8 og ett mål mot i snitt, mens Alexander Nilsson har 94,3 og to mål mot i snitt hos Lørenskog, begge etter en kamp.

Over og undertall

Storhamar har ett mål på åtte overtall og seks i ligaen med 12,5 % uttelling. Med null mål mot på 9 undertall er de best i ligaen.

Lørenskog har ingen mål på åtte overtall, mens de har to baklengs på sju undertall og med det en prosent på 71,4 som er nest svakest i ligaen.

På denne dagen

Storhamar har spilt 12 kamper på denne datoen tidligere. Det har endt med ni, seire hvorav en i overtid og tre tap hvorav ett i overtid. Samlet målscore 54.32.

På denne dagen i 1997 gjorde Mika Rautio seg til folkehelt på Hamar med fem strafferedninger da SC Bern ble slått 2-1 i den første kampen i Europaligaen!