Statpack: 5. serierunde

Ringerike kommer på visitt i kveld. Her er alle oppdaterte tall og bakgrunner!

Kampen

Dette er Storhamars 2306. offisielle kamp i historien og toppseriekamp nummer 1651. Jacob Lundell Noer er ute, Samuel Solem er suspendert

Storhamar er nummer to etter fire kamper med ni poeng, Ringerike er nummer 10 med ett poeng etter tre.

Kampen dømmes av Christian Persson og Erik Fredriksen

Lagene møtes for 17. gang i seriesammenheng. Storhamar står med 13 seire, inkludert to i overtid. Ringerike har vunnet tre, inkludert to i overtid. Samlet målscore er 63-31.

Forrige sesong vant Storhamar samtlige kamper mot Ringerike. 3-1 og 5-1 hjemme, 5-1, 5-3 og 6-3 borte.

Individuelle statistikker

Jacob Berglund har gullhjelmen hos Storhamar med fem poeng (3+2), fulgt av Andreas Dahl med fire (1+3), Martin Johnsen og Andreas Hjelm med 3 (0+3).

Hos Ringerike har Jussi Tammela poenghjelmen, på samme sum som Colton Leiter og Dennis Ryttar. Alle har ett mål hver.

Trym Gran står med 95,8 i redningsprosent og 1 mål mot i snitt, inkludert en shutout etter to kamper. Markus Stensrud står med 86,5 og 2,5 mål mot i snitt på to kamper.

For Ringerike står Mathias Arnkværn med 92,2 i redningsprosent og 3,75 mål mot i snitt på tre.

Over og undertall

Storhamar har fire mål på 18 overtall og er nummer fire i ligaen med 22,2 % uttelling. Med tre mål mot på 18 undertall er de femte best i ligaen med 83,3.

Ringerike har ingen mål på 6 overtall, mens de har ingen to baklengs på seks undertall og med det en prosent på 83,3 som er delt femte best i ligaen.

På denne dagen

Storhamar har spilt sju kamper på denne datoen tidligere. Det har endt med seks seire og ett tap. Samlet målscore 49-14.

På denne dagen i 1986 slo Storhamar til med 14-1 over Bergen/Djerv i sesongens første hjemmekamp! Erik Kristiansen ledet an med fire mål og tre assist. I tredjeperiode scoret de gule og blå hele ni ganger!