Sterk borteseier

ross en vanskelig oppkjøring leverte Storhamar varene i Stjernehallen. Med Trym Gran i storform i mål og et overtall som klaffet ble det tre poeng igjen!

Åpen førsteperiode

Det ble en åpen og underholdende førsteperiode i Stjernehallen. Begge lag hadde godt med muligheter, men to gode målvakter holdt sifrene nede. Stjernen var mest frampå i starten, men Storhamar sto godt i egen sone og holdt unna. De var farligst på kontringer og testet keeper ved et par anledninger der.

Peter Quenneville hadde en heller trå kamp i Asker på torsdag, men i dag var skuddet tilbake for fullt. Med en mann mer på isen fikk han pucken i favorittosisjon ute på sida og banket pucken i motsatt kryss! Det skulle vise seg å bli det eneste målet i perioden. Han kunne fått ett til før perioden var omme også, men da var keeper framme med en finfin snappredning.

Gran-show

Stjernen hadde overtaket i midtperioden og en rekke sjanser til å snu kampen. At det ble bare ett mål kan Storhamar takke Trym Gran for. Målvakta var høyt og lavt og plukket det aller meste som kom, inkludert et straffeslag fra Cangelosi.

Den ene gangen han måtte kapitulere var hans vanligvis trofaste venner stolpene ikke på lag og pucken stusset av en av dem og via skøyta hans og inn. Storhamar hadde forsåvidt også muligheter til å til å ta tilbake ledelsen, men det ville seg ikke helt i det offensive.

Berglund satte punktum

Kampen lå i vektskåla foran den tredje perioden. Storhamar tok intiativet, men ble raskt stanset av to utvisninger på rappen. Storhamar sto imidlertid godt i undertall og holdt Stjernen på avstand. I fem mot fem var de gule og blå best, men slet litt med å få betalt for det.

Klokka tikket mot sudden death da Stjernen pådro seg en utvisning og ga SIL muligheten de trengte. Med en mann mer på isen klinket Jacob Berglund til og pucken smalt inn. Det skulle vise seg å holde helt inn og tre poeng ble med på bussen hjem!

Kampfakta:

Stjernen – Storhamar 1-2 (0-1, 1-0, 0-1)
Stjernehallen, ? tilsk.

1. periode:
0-1 (12.31) Peter Quenneville (Martin Johnsen, Stefan Espeland)

2. periode:
1-1 (24.47) Jack Badini (Stian Kaltrud Nystuen, JJ Piccinich)

3. periode:
1-2 (54l42) Jacob Berglund (Andreas Martinsen, Andreas Hjelm) PP

Skudd: 24-36 (10-14, 8-8, 6-14)
Dommere: Christian Persson og Fredrik Johansson
Utv.: Stj. 7 x 2 min., SIL 6 x 2 min.