Storhamar bytter billett-leverandør!

Vi i Storhamar har blitt enige med NeverOffside/FanGroup om å avslutte samarbeidet om salg av billetter. Vi har hatt dette systemet siden 2017/18 sesongen og med unntak av at svært mange ønsker billetter til sluttspill-kampene – noe som gjør at systemet bryter sammen – fungert veldig bra oss og spart oss for masse penger.

Vi har imidlertid etterspurt en del funksjonalitet som er viktig for vårt publikum og våre partnere som ikke er den del av fremtidssttrategien til NeverOffisde og vi har derfor blitt enige om at det er det beste for begge parter at vi bytter.

Vi kommer derfor fra neste sesong til å bruke Tickster som er SHL-partner og har mange av de største svenske hockeyklubbene blant annet Färjestad.

Samarbeidet med Tickster gjør også at vi endelig kan tilby vårt publikum to viktige nyheter:
1. Vi kan fordele betalingen utover sesongen
2. Vi kan lage forsalg for sesongkortholdere for ekstra billetter (utover sine seter) til alle storkamper/sluttspillkamper som historisk sett blir utsolgt.

Vi har i år inkludert 32 kamper i sesongkortet. 23 seriekamper, 3 CHL kamper, 2 kvartfinaler (1 og 3) og 4 treningskamper. Evt. sluttspillkamper i CHL samt semifinaler/finaler er ikke inkludert.

Gitt den tøffe økonomiske situasjonen mange av våre fans står i så har vi valgt å gi 25% rabatt på sesongkortet hvis du betaler hele beløpet med en gang.

Prisen blir da kr. 4500,- for voksen, 3700,- for honnør/Student 3700 og kr. 2500,- for barn.

Du kan også velge å også betale ned sesongkortet over 12 måneder. Da betaler du et minimumsbeløp ca. kr. 450,- per mnd for voksen og tilsvarende ca. Kr. 370,- for honnør/student og kr. 250,- for barn. Velger du denne betalingsmåten med ett fast beløp per måned får får du ca. 10% rabatt på full pris.

Prisene for enkeltkampene i sesongen 2024/25 blir følger:

1. Stavanger, VIF og romjulskampen:
Voksen 350, Honnør/Student 300, Barn 250

2. CHL, Frisk, Lillehammer, Sparta, Stjernen og kvartfinaler
Voksen 250, Honnør/Student 200, Barn 150

3. Comet, Lørenskog, Narvik
Voksen 50, Honnør/Student 50 og Barn 25.

Sesongkortsalget starter så snart vi får på plass den nye løsningen, men senest den 25 mai når oppsettet for CHL er klart.
Vi holder plassene til eksisterende sesongkortholdere frem til 15 juni.