Storhamar i 100!

Det var ikke så pent, men seier nummer 22 på rappen og poeng nummer 98, 99 og 100 tikket inn på konto! Storhamar havnet bakpå i første, men leverte to ålreite perioder og snudde til 3-1-seier i Lørenskog Ishall!

Mot spillets gang

Storhamar spilte en helt OK førsteperiode på Lørenskog, men slet med å komme helt inn i flyten. Likevel hadde de nok av muligheter til å ta ledelsen. Ikke mindre enn tre ganger smalt pucken i stolpene og ved et par andre anledninger var det svært nære uten at metallet sto i vegen.

Lørenskog spilte med selvtillit og var farlige på overganger. På en av dem ble det uttelling også. Talentfulle David Aas-Larsen ble fint satt opp på bakre. Også han traff stolpen, men pucken gikk i skøyta til Stensrud og inn. Målet ble godkjent og hjemmelaget fikk med seg ledelse til pause.

To kjappe!

Det begynte med nok et stolpeskudd fra Storhamar før det endelig satt! Kenneth Pappalardo gjorde det meste på egenhånd, trakk seg fri og avsluttet med en kanon opp i krysset! Jubelen hadde knapt lagt seg før det hele var snudd på hue. Patrick Thoresen la en finfin pasning over til Peter Quenneville som bare brente på. Da var det ingen bønn og pucken smalt i garnet.

Lørenskog fikk en gyllen mulighet med spill fem mot tre i et drøyt minutt. Der sto SIL godt i mot og det ble smått med sjanser til hjemmelaget. Faktisk ble det bare to skudd fra hjemmelaget hele perioden under ett. Faktisk hadde Storhamar de beste sjansen også i undertall. Rett før pause var det veldig nære 3-1, men Trepanier ble stoppet fra kloss hold!

Johnsen fikset rekorden!

Det tok sin tid å finne en direkte avgjørelse. Storhamar trengte ett mål til for å føle seg helt sikre, da ett mål alltid er en risiko og Lørenskog faktisk hadde et par farligheter som kunne skapt problemer. Det varte og rakk, men til slutt skjedde det! Martin Johnsen dro fram noen kunster bak mål, dro seg inn foran og limte pucken i hjørnet. En riktig lekkerbisken av den unge juvelen! Fire minutter før slutt betydde det avgjort kamp og da hjemmelaget fikk en utvisning på slutten var det i hvertfall avgjort. Storhamar skvatt opp på 100 poeng, satte ny klubbrekord med 22 strake seire og tangerte rekorden for antall borteseire på rappen som sto på 11! Med åtte poeng på de siste sju er seriemesterskapet i boks også!

Dette var den andre og siste kampen i pride-draktene og vi minner om auksjonen på dem som går i appen. Den avsluttes i morgen, så det er bare å slenge inn ditt bud og være med i kampen om ei historisk drakt!

Kampfakta:

Lørenskog – Storhamar 1-3 (1-0, 0-2, 0-1)
Lørenskog Ishall, 983 tilsk.

1. periode:
1-0 (14.30) David Aas-Larsen (Andreas Syversen Pettersen, Daniel Gloppen)

2. periode:
1-1 (25.16) Kenneth Pappalardo (Samuel Solem), 1-2 (25.52) Peter Quenneville (Patrick Thoresen, Eirik Salsten)