Storhamar sendte beskjed

Med 2-0 i en herlig hockeykamp ga Storhamar beskjed om at de har tenkt å være med i år også. Solid bakover og det lille ekstra når det trengtes framover var oppskriften på revansje!

Bare målet manglet

Storhamar leverte en meget solid førsteperiode i storkampen. De dominerte fra start til slutt, stresset Oilers til feil og skapte flere gode målsjanser. Bare i de par første byttene kunne det blitt et par nettkjenninger av det. Det var i grunn bare det som manglet. Gjestene kom til lite, men hadde et par muligheter som kunne gitt uttelling

Storhamar hadde kampens eneste overtall, de fikk bitt seg bra fast, men også der manglet det også det siste lille. Dramatikk ble det også da dommer Robert Hallin fikk ei kølle i ansiktet og måtte gå i garderoben for å sy.

Berglund traff blink!

Tor Olav Johnsen fikk første applaus i midtperioden da han steppet inn på den tomme dommerplassen. Etter at vi kom i gang igjen var det Stavanger som kjørte på og presset SIL tilbake. De fikk ganske raskt et overtall også og var nære da de prikket stolpen. Kampens største sjanse til da. Storhamar holdt unna, men kom i knipe da Samuel Solem ble sendt i dusjen litt over halvveis i perioden.

Storhamar leverte et bra undertall og fikk til et brudd som endte med utvisning på gjestene. I fire mot fire ble det mye fram og tilbake og det utnyttet Jacob Berglund til fulle. Han dundret på gjennom midtsona og avrundet med å banke pucken knallhardt i mål! Storhamar fikk opp igjen dampen nå og hadde noen muligheter, blant annet et stolpeskudd fra Andreas Martinsen. Det ble dog med det ene målet.

Deilig gjennomføring

Stavanger banket på døra, men møtte et bastant Storhamar og en meget god Trym Gran som ikke hadde noen plan om å slippe til utlikning. De slo godt unna en utvisning og kom etterhvert litt mer med i det offensive og. Holm fikk noen å henge fingrene i, men også han holdt stand. Enn så lenge.

Litt over halvveis i tredje periode jobbet 3. rekka seg inn i sona og kloret og bet til seg pucken bak mål. Kenneth Pappalardo sendte en fin pasning ut foran til Marcus Bryhnisveen som kaldt og fint smekket skiva mellom skinna til keeper! Etter dette kontrollerte SIL kampen inn, de kunne fort ha økt ledelsen også, men det holdt mer enn nok. Da gjestene pådro seg en utvisning med litt over to minutter igjen å spille var det bare å spille ned klokka. Trym Gran noterte seg sin første smultring for sesongen, men må dele æren med en meget bra defensiv. I begge ender på isen var det mange som viste seg fram slik vi hadde håpet og sørget for at det ble seks av seks mulige så langt i sesongen.