Storseier i Halden

Storhamar møtte ingen problemer på svenskegrensa og tok en solid 6-0-seier med hjem til Hamar!

Målene kom etterhvert

Storhamar hadde trøkket fra start til slutt, men møtte et lavtliggende Comet. Det tok litt tid før de fikk åpnet boksen, men sakte men sikkert begynte det å ordne seg. Rett nok fikk Comet en god mulighet med overtall tidlig på, men det ble ikke det helt store. Den beste sjansen hadde Papuga da han var nesten alene, men ikke klarte å overliste keeper.

Etterhvert begynte det imidlertid å brenne mer rundt målvakta. Han reddet en puck med ryggen til uten å være klar over det, men så var det også slutt. Andreas Hjelm klinket til med et håndleddsskudd fra blå og rett i krysset, dermed var det i gang. At hjemmelaget fikk spille med en mann mer på slutten var ingen hindring for Storhamar. Jacob Berglund fikk jobbet inn en puck via det ene og andre og scoret lagets femte undertallsmål for sesongen.

Storhamar dro i fra

De to sene målene i første periode vippet kampen i Storhamars retning for alvor og hjemmelaget så litt slått ut allerede. Med god fyr på kjelen var ikke de gule og blå lette å stoppe. Samuel Solem gikk i front da de dro effektivt i fra. Det første kom etter åtte minutter, spilt nydelig på blank av Martin Johnsen og pucken ble pent plassert oppi hjørnet.

Fire minutter senere var nummer 28 på farten igjen, denne gang assistert av Stefan Espeland. Nå var det bare et spørsmål om hvor mye og mer ble det. Andreas Martinsen avrundet for perioden da han dro seg nydelig inn fra kanten og tredde nummer fem i krysset.

Kontrollerte inn

Kampen var godt og vel avgjort før de siste 20 og Storhamar brukte ikke mer krefter enn nødvendig for å avslutte det hele. Tredjeperioden ble spilt av med full kontroll og slapp ikke til stort. De gikk heller ikke altfor hardt til verks for å øke ledelsen.

Ett mål til ble det likevel og det var av det ferdigscorede slaget! Magnus Mjørud satte opp et ferdigjublet pass til Kenneth Pappalardo. Målet var helt åpent og bare å sette inn det som skulle vise seg å bli det siste