Styrkebeskjed i Sarp!

Storhamar viste virkelig intensjoner med 5-1-seier på en av seriens tøffeste bortearenaer! Peter Quenneville satte rekord, og Martin Johnsen bød på show på en herlig torsdagskveld!

Pangstart!

Storhamar har hatt det med å være litt trege fra start, men ikke så denne gangen! Eller, det var hjemmelaget som raskest ut av startblokkene her også, det tok ikke lang tid før det endret seg. Etter snaue fire minutter kom de gule og blå til kampens første store sjanse og den satte selvfølgelig Peter Quenneville i mål! Dermed var rekorden med poeng i 21 kamper på rad tangert!

De tilreisende hadde knapt rukket å avslutte jubelen før de fikk en ny sjanse. Bare drøye halvminuttet senere banket Martin Johnsen inn 2-0 på et herlig direkteskudd! Storhamar hadde fått starten de ville og hadde sjanser på mer utover perioden. Sparta reiste seg også litt etter smellen, men fikk ikke på det store trøkket. Den beste sjanen stoppet Stensrud finfint med spaken.

Johnsen-show!

Martin Johnsen var ikke ferdig med underholdningen for kvelden. Før minuttet var gått av midtperioden var han på farten igjen, denne gang med en skikkelig lekkerbisken! Han fikk pucken ute på kanten, dro seg inn, fintet litt of satte pucken elegant over skinnet til keeper! Storhamar hadde full kontroll og med en mann mer kom også nummer fire! Igjen var Johnsen på med en fin backhand til Patrick Thoresen, han forlenget til Quenneville som feide den inn!

Storhamar hadde i stor grad kontroll på det hele og var farlig på overganger. Sparta kom litt mer på offensiven og skapte noen gode sjanser før de fikk ei livbøye med en redusering fem minutter før pause. En utvisning på Storhamar mot slutten av perioden gjorde at tredje startet i undertall for de gule og blå.

Bunnsolid

Storhamar slo både av overtallet som gikk over og et til som fulgte like etter. Det så ut til å slukke det lille håpet hjemmelaget hadde. De gule og blå var rett og slett for solide hjemover til at det lot seg gjøre å rikke dem.

Om håpet ikke allerede var ute for hjemmelaget var det definitivt det etter halvspilt periode. Da la Andreas Dahl ut på en herlig runde i sona og fikk nesten trykket hjem pucken. Han lyktes ikke helt, men Samuel Solem fulgte opp og smekket inn nummer fem! Etter det ble det en del lekkerheter fra gjestene uten at det ble mer uttelling av det!