Supertirsdag!

Det er Storhamar, det er Vålerenga, det er toppkamp som i gamledager og Würthkamp attpå. Dette blir rett og slett greier!

Det står om mer enn tre poeng, det gjør det alltid når disse to møtes. I tillegg til stolthet, ære og alt dette litt udefinerbare er det i tillegg førsteplassen det står om. Som så mange ganger før! Med Würth som kampsponsor lukter det mætt fjøs også!

VIF i siget

Vålerenga har hatt en knall høstsesong, faktisk akkurat like god som Storhamar. Lagene står på likt etter 22 kamper. Nylig satte de ny klubbrekord med sin 12. strake hjemmeseier. En sterk prestasjon, men enda et stykke unna Storhamars rekord på 22. De har forsterket laget underveis med backen Andrew Neilson og målfarlige Alex Dostie. Det er ingen tvil om at Oslo-gutta har skumle planer og at en av dem er å vinne på Hamar på tirsdag.

Maler på

Storhamar vinner hockeykamper, det er det vi driver med denne høsten. Om det glir eller skurrer triller poengene inn på konto. Bortekampen mot Vålerenga for en måned siden er ett av to unntak denne sesongen og det er det selvsagt et sterkt ønske om å rette opp i her! I høstens første møte i CC Amfi viste de hvordan det kan se ut, det er helt sikkert noe de vil søke å reprodusere her!

Würthkamp!

Würthkampen er en tradisjon som begynner å få mange år på baken! Det har, uten unntak, vært publikumssuksess hver gang! Som vanlig kjøper de opp et antall billetter so deles ut til deres partnere og kunder helt gratis! De kan hentes på Würths butikk i Gjerluvegen i Furnes!

Pucken slippes 18.30 dørene (og barene) åpner en time før! Dette vil du ikke gå glipp av!