Svensson er tilbake!

Storhamar Hockey har i dag gleden av å kunne fortelle at Victor Svensson (34) vender tilbake til klubben! Senteren spilte for klubben fra 2017 til 2019 og markerte seg som en meget god spiller. Siden den gang har han spilt i Düsseldorfer EG i den tyske toppligaen DEL og gjort sine saker bra også der. Kontrakta han har signert går over to år.

Vi husker Victor som en god toveis-senter med god produksjon. Sist han var her hadde han tilnærmet fast plass i førsterekka og dannet en dødelig duo med Patrick Thoresen. Han var en sentral brikke i laget som ble norgesmester i 2018 og innsatsen i CHL høsten etter gjorde ham attraktiv for større klubber. Han har imidlertid fulgt Storhamar tett mens han har vært i Tyskland, noe som har vært tydelig i sosiale medier.

-Vi er glade for å ha Victor tilbake på Hamar, forteller Sjur Rakstad-Larsen i sportsutvalget. Han er en meget bra spiller som er på jobb hver kveld. Vi får en solid senter som er god på skøytene og som vi er sikre på at Storhamarfamilien er glade for å ha tilbake i gult og blått.

-Jeg er glad og inspirert over å komme tilbake til Hamar, forteller Victor til sil.no. Her kommer jeg tilbake til et fantastisk miljø og får en mulighet til å gi tilbake til klubben som sendte meg ut i Europa. Nå ser jeg fram mot «mætt fjøs» neste sesong og å støtte gutta i årets sluttspill og vegen mot NM-gullet!

Se statistikken hans her