Tilbake til start

To kamper er unnagjort, begge lag har hatt hver sin opp og nedtur og vi er på best av fem hvor tre kamper må vinnes. Det er dette som er sluttspill og nå ligger ballen hos Storhamar som skal ut på hjemmebane. Alle små og store fordeler må utnyttes i en tøff og tett serie og en sånn fordel kan publikum gi!

Fant seg sjøl

I den første kampen framsto Vålerenga som nokså bleke. I kamp to var det en ganske annen historie, da var de aggressive og på hugget og ga ikke Storhamar fred noe sted. Denne intensiteten er de avhengige av å ta med seg over til Hamar for å knipe borteseieren de trenger for å kunne dra det i land. Der de ikke skjøt noe særlig på mål i den første kampen og hadde lite dreis på de avslutningene som kom var de desto mer effektive sist. Jørgen Karterud har i hvertfall funnet målformen med fire mål på de to finalene og må nok voktes litt ekstra nå.

Vet hva som ble feil

«Det så ut som gjør det sjøl-dagen på barneskolen», tordnet Petter Thoresen til Hamar Arbeiderblad. Han siktet til at alt for mange prøvde å finne egne løsninger på ting enn å følge kampplanen. Hvorfor det ble sånn vil være et evig spørsmål med mange mer eller mindre subjektive svar, men at man ble litt for lite ydmyke etter en god start er blant det som har blitt hevdet mest. Storhamar har hatt en god evne til å slå tilbake etter sånne hendelser og det trengs nå om det skal bli pokal i skapet av det!

Må utnytte fordelen

Publikum på Jordal Amfi skal ha all ære for å ha båret laget sitt fram da det trengtes som mest. Det var et utrolig drag i dem når VIF dro fra i midtperioden. Nå er det Storhamar sin tur til å ha den fordelen igjen. Et stappmætt fjøs er en enorm inspirasjon og der ligger hver og en sin mulighet til å virkelig hjelpe laget på veg!

Kampstart i CC Amfi er klokka 19.00 og hallen med alle herligheter åpner halvannen time før, altså 17.30. Vi oppfordrer folk til å møte tidlig for å unngå trengsel!