Trepaniér klar for SIL

Storhamar Hockey har signert en avtale ut sesongen med opsjon også for neste sesong med den canadiske forwarden Maxime Trépanier (24). Foto: sourceduhockey.com

Ving med ferdigheter

Maxime har denne sesongen spilt for Trois-Riviers Lions i ECHL hvor han har notert seg for 10 poeng på 17 kamper. Han er 24 år og har bakgrunn fra Quebec-ligaen hvor blant andre Patrick Thoresen, Christian Larrivée og Joakim Jensen har en fortid. Han er venstrefattet og kan spille på begge vingene er selvsagt også et stort pluss. Han er 180 cm høy og har ei matchvekt på 86 kilo.

Vil skape karriere i Europa

Etter å ha fullført utdanningen sin ved Concordia-universitetet gikk han inn for å satse å bli hockeyproff. Han har søkt seg mot Europa for å følge den drømmen og er nå altså klar å starte reisa i Storhamar. – Maxime er en spennende ung spiller som kommer hit for å bredde ut troppen mot serieavslutningen og sluttspillet, forteller Sjur Rakstad-Larsen i sportsutvalget. Petter Thoresen liker det han har sett og vi mener han vil komme inn og styrke laget, og bredden i troppen. Signeringen er finansiert eksternt. -Vi har en opsjon på Maxim for neste sesong som kan utløses hvis han leverer varene som ønsket, avslutter Sjur Rakstad-Larsen.

Trépanier ankommer Hamar torsdag, men det er foreløpig uklart når han er spilleklar og får debuten!
Maxim vil spille i draktnummer 19 i gult og blått.

Statistikken hans kan du se her
Les mer hos Hamar Arbeiderblad