– Typisk Stjernen-match

En det har løsnet for de siste ukene er Martin Rønnild. Mot Stjernen ble det en scoring for Fredrikstad-gutten.

– Hvordan vil du oppsummere kveldens match, Martin?

– Huff, hva skal jeg si. Jeg vil si det var en typisk Stjernen-match. De ligger riktig i banen mot oss, og er gode til å ligge på riktig side. Nå har vi 10 eller 11 seire på rad mot dem, men de fleste oppgjørene har vært jevne. Nei, vi sliter litt mot dem altså.

Går det så går det

– Hvorfor blir det ofte sånn mot Stjernen?

– Nei, si det. De spiller på sjans, og det er litt sånn, går det så går det.

– Du har jo spilt på Stjernen tidligere, selv om det nå begynner å bli mange år siden. Er det fortsatt spesielt å spille mot dem, og ekstra deilig å vinne disse matchene?

– Den følelsen har begynt å dabbe noe av kan du si. Det var mer spesielt tidligere. Men jeg skal innrømme at det er ekstra deilig å vinne mot dem da, smiler Rønnild.

Landslagsplass

Da landslagstrener Tobias Johansson for et par dager siden tok ut troppen til 4-nasjoners i Frankrike 07.-11. februar i Frankrike, var Martin Rønnild et av navnene.

– Jeg gleder meg til å spille på landslaget igjen. Det gjelder å gripe sjansen da en får den. Jeg har som mål å spille i VM igjen. Sist jeg gjorde det var siste året Petter Thoresen var landslagstrener. Jeg synes jeg har bidratt bra i Storhamar hele sesongen, men at det er litt tilfeldig at det nå de siste kampene har rullet på bra med mål og assister. Jeg får fortsette å prestere her, og håpe på at det holder til en VM-plass. Innsatsen skal i hvert fall ingen kunne ta meg på, avslutter Martin Rønnild.