Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

-Vært noen frustrerende uker

Eirik Salsten kronet sin tilbakekomst med scoring mot Stjernen.

Det har gått 4 uker siden Eirik Salsten sist spilte en hockeymatch. Lørdag var han endelig tilbake, mot Stjernen.

– Frustrerende

– Det har vært noen frustrerende uker må jeg innrømme. Jeg har jo vært med på treninger i denne perioden, men så lenge du ikke har noen plass i lineupen så blir det litt spesielle treninger også. Det var befriende å være med igjen i kveld, og det var deilig å få en scoring også. Det er bra for selvtilliten det. Jeg opplever scoringen som at vi kommer inn i stor fart. Patrick forlenger pucken, og da får jeg veldig mye tid til å sette pucken i mål, sier Eirik Salsten.

Jevne oppgjør

– Dere har slitt litt mot Stjernen denne sesongen, og det ble jevnt i dag også. Hva er årsaken til det?

– De spiller med ganske høy risiko, de jukser litt som vi sier på hockeyspråket. De er et guffent lag å spille mot. 

– De fikk jo sjansen i 5 mot 3 også på tampen, da blant annet du satt i utvisningsboksen. Hvordan føltes det?

– Det var ikke noe gøy å sitte der da, så all honnør til gutta på isen som klarte å ro det i land, avslutter Storhamars nummer 17.

Gendron på plass

For Storhamar dreier det seg om å ta nye steg mot serieformen, noe de har korterte tid på enn motstanderen her. Fjordkraftligaen starter nemlig hele to uker før Allsvenskan. I denne kampen får de ytterligere en forsterkning i backen Miles Gendron (les mer om han i HA) som først kom til Norge denne uka.

Nye steg

Sesongdebuten mot Lillehammer startet tregt, men plukket seg godt opp etterhvert. Manglende uttelling gjorde at man ikke fikk med seg seieren i ordinær tid. Selv om man, som vanlig, ikke ser så mye på resultatene i treningskampene vil man jo også se framgang og vinne de kampene man spiller. Å møte lag man ikke vanligvis møte er også med å løfte det hele littegrann!

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

-Kult med rekord

Peter Quenneville kunne smile etter å ha blitt historisk i Storhamar-trøya. Nå har han notert seg for målpoeng i 22 kamper på rad.

Les mer
Nyheter

Jubel med Jordal-hjelp!

Storhamar to tre oppskriftsmessige, om uinspirerte poeng mot Comet. Hjulpet av Spartas storseier borte mot VIF ble det likevel en finfin lørdag!

Les mer
Julekalender

9. desember

Ei ny luke i adventskalenderen er åpen og du kan vinne en premie om du har rett svar!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.