-Vanvittig gøy

Eirik Salsten noterte seg for en scoring og en assist i 5-1 seieren mot Lørenskog. Han spilte ellers en god match, og ble kåret til hjemmelagets bestemann av den lokale juryen i hallen.

-Dårlig start

– Gratulerer Eirik, dette må ha vært gøy?

– Dette var vanvittig gøy, men vi fikk en dårlig start på denne kampen. Vi kommer bakpå relativt tidlig, og da blir det vi som jager. Heldigvis vinner vi komfortabelt til slutt. Det var deilig å ta i mot medaljene med en seier.

– I og med at det har vært klart en liten stund at dere ville bli seriemestere, er det vanskelig å motivere seg for en sånn kamp?

– Nei, jeg tror egentlig ikke det. Det bør ikke være det i hvert fall, selv om vi jo er store favoritter. Men vi må være påskrudd hele tiden, slipper vi oss ned bare 5% er det nok til at Lørenskog er på vårt nivå. Tabellen viser jo at vi har vært veldig stabile i hele år. Det handler om at vi orker å gjøre jobben som kreves hver eneste dag, og at vi har et veldig stabilt grunnspill, sier Eirik Salsten.

– Må gire opp før sluttspillet

– Dette var vel også kanskje en forsmak på kvartfinale?

– Det får vi vite på lørdag. Skulle det bli Lørenskog så er det ingen enkel motstander. De er unge og uredde, men vi har en fordel da det gjelder fysikk. Vi bør slå Lørenskog i 9 av 10 kamper.

– Lørdagens kamp er mot Frisk Asker. Hvordan ser du på den matchen?

– Jeg synes ikke vi leverte en veldig god kamp mot dem i forrige uke, men vi klarte å vinne på straffeslag. Vi var ikke helt fornøyd med den matchen. De tapte mot Lillehammer i dag skjønner jeg, så da vil de sikkert revansjere seg mot oss. Frisk kan jo også være en potensiell semifinalemotstander. Vi må bare gire opp før sluttspillet vi, avslutter Eirik Salsten.