-Vi er litt feige

Eirik Salsten var god, og bidro med en scoring og to målgivende pasninger i 5-3 seieren i den første semifinalematchen mot Frisk Asker.

– Handler om å vinne

– Gratulerer med seieren, Eirik. den satt langt inne?

– Takk. Ja, det kan du si at den gjorde. Disse kampene handler bare å vinne. Heldigvis klarte vi å avgjøre det i grevens tid. Jeg håper virkelig at ingen tror vi skal cruise oss gjennom disse oppgjørene mot Frisk Asker. De er et jævla bra hockeylag, bare for å gjøre det helt klart. Vi var enige om å spille på store marginer, og gjøre det enkelt. Jeg synes vi blir litt feige, og gjør ting for enkelt. Vi våger ikke helt å gjøre det vi var enige om, synes jeg. Jeg synes kampen bar preg av at begge lag hadde litt nerver i kveldens match.

– Egen innsats da, totalt 3 poeng, det er du vel fornøyd med?

– Joda, det er deilig å kunne bidra med scoring og assister. Du merker på alle hvor mye som står på spill, og hvor mye det betyr for alle på Hamar.

– Berg- og dalbane

– Hvordan er det å møte Frisk Asker etter å ha gått greit videre fra kvartfinalene mot Lørenskog?

– Det er ordentlig moro med sånne kamper. Det er dette som er gøy. Dagene mellom matchene er veldig som en berg- og dalbane følelsesmessig. Positiv den ene dagen, negativ andre dagen, og sånn veksler det hele tiden. Vi håper vi skal kunne glede hele byen til slutt. Du merker det på alle som er til stede her i kveld hvor mye det betyr, og du merker det på folk du treffer på også, at de bryr seg veldig om hvordan vi gjør det. For å bruke et Vålerenga-uttrykk, så spiller vi ikke bare for drakta, men for hele byen, avslutter Eirik Salsten.