– Vi er slurvete

Kaptein Patrick Thoresen scoret to ganger i det første kvartfinaleoppgjøret mot Lørenskog, og ble også kåret til hjemmelagets beste av juryen i hallen.

– Skuffet over avslutningen

– Gratulerer med seieren, hvordan vil du oppsummere kveldens match, Patrick?

– Vi er jo det førende laget gjennom hele matchen, og er det klart beste laget. Men jeg er skuffet over avslutningen. Vi slipper inn altfor enkle mål. Vi slipper også til Lørenskog mye mer enn vi har gjort tidligere i sesongen. I kveld står D’Orio en god match, og har flere gode redninger. Nei, avslutningen var dårlig håndverk, og mye slurv fra vår side. Vi må være mer våkne, og stramme til mye mer. Vi var strammere i formasjonen tidligere i sesongen, så vi vet hvordan vi skal gjøre det, sier Patrick Thoresen.

– Må spille sluttspillhockey

– I hele sesongen har dere stort sett hatt mest puck, men likevel fått uforholdsmessig mange utvisninger mot dere. Også i kveldens match var det sånn, hva har du å si til det?

– Lørenskog har mange unge spillere, som kanskje ikke tror at Rønnild, Martinsen, Solem og meg selv ikke tør å fullføre taklingene. Da vi likevel gjør det, så ser det kanskje verre ut enn det egentlig er, og da blir dommerne litt påvirket av det, og vi får utvisninger. Men, ny match om to dager, og vi må spille sluttspillhockey. Vi kommer til å gå seirende ut av denne serien, det er jeg helt sikker på, og målet er å gjøre det på 4 kamper, avslutter Patrick Thoresen.